Stvaranje inspirativnog radnog prostora u kući uz pomoć umetnosti

Nema sumnje da je rad od kuće jedno od najvećih iskušenja pred koje su stavljeni savremeni ljudi.

Učili smo da treba da odvojimo rad i užitak, obaveze i druženje sa ukućanima, radne zadatke i trenutke odmora. Međutim došli smo u situaciju kada to sve treba da radimo na jednom mestu. Žonglirajući sa najboljom pozicijom u kući za stvaranje kućne kancelarije, mnogi su zaključili da je to spavaća soba, ugao dnevne sobe, mali kutak u hodniku, tavanski prostor ili pak podrum. Sa dolaskom proleća čini se da ovakav prostor željno iščekuje da ga nagradite za vernu – službu. Ono što bi mu sigurno prijalo, a i vama je njegovo malo preuređenje.

Proleće obiluje prelepim bojama, mirisima i zelenilom koje možete na različite načine iskoristiti da osvežte vašu kućnu kancelariju. Međutim imamo još jednu ideju koja vam može pomoći da stvorite prostor koji inspiriše i u kom vam je zadovoljstvo da radite. Reč je o umetničkim delima.

UMETNOST U RADNOM PROSTORU

Ako nemate na raspolaganju orginalna umetnička dela uvek možete potražiti njihove verne kopije. Takođe ako ste sami dovoljno kreativni možete i stvoriti zanimljive slike ili fotografije koje će uveličati vaš radni prostor. Posebno popularni trenutno su galerijski zidovi, na kojima možete izložiti sve što vam deluje privlačno i inspirativno. Botanički i cvetni prikazi i otisci su oni koji najviše "pričaju" o proleću, tako da i oni mogu da nađu svoje mesto u ovoj priči. Pastelne i svetle nijanse su one koje laskaju proleću i mogu zaista da osveže i probude vaš radni prostor kod kuće. Izložite sve na zidu iznad ili pored svog radnog stola i uživajte u efektu koji umetnost stvara.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme