Savršeno holističko radno mesto zaista postoji

Ova kancelarija je savršen primer domaćinskog radnog okruženja koje zaista odražava porodičnu atmosferu kompanije i njenu kulturu.

A radi se o novoj i ambicioznoj firmi koja je zadužena za stvaranje finansijskih i tehnoloških platformi koje pomažu vodećim svetskim preduzećima da ostvare svoje ciljeve. Vlasnici su imali jasnu viziju o tome kako njihov poslovni prostor u Londonu treba da izgleda, a naglasak je bio na stvaranju radnog okruženja koje neće biti uštogljeno i “očekivano”.

“Stvorite holističko radno mesto usredsređeno na dobrobit u kome će naš tim uživati, dom daleko od kuće, sa svim prednostima koje pruža rad od kuće.” Ovako je zapravo glasio zahtev kompanije koja se u svom radu prvenstveno oslanja na fleksibilnost, pa zato ne čudi što je i sam dizajn prostora upotpunjen nekim krajnje zanimljivim rešenjima – poput teretane koja je u svako doba radnog vremena dostupna zaposlenima.

Da budemo precizniji, ova kancelarija sadrži prilično prostrani wellness deo, kao i zone ispunjene nizom udobnih i mekih stolica i sofa, upotpunjenih pažljivo odabranim dekorativnim elementima od tekstila. Prioritet dizajnera koji su radili na ovom projektu bila je i privatnost, tako da je jedan suštinski multifunkcionalan prostor savršeno zoniran tako da je prikladan za čitav spektar aktivnosti: od molitve i meditacije, preko dojenja ili jednostavnog grupnog rada na pripremi nekog događaja.

Tu je i kafe bar, elegantan i moderan prostor koji zaposlenima omogućava da uživaju u razmeni ideja i komunikaciji, a sve uz sveže pripremljenu kafu. Slobodno se može reći kako je ova kancelarija zaista mislila na sve, a prvenstveno na svakodnevne potrebe svojih zaposlenih.

Povezane teme