Savršen mali kutak za kućnu kancelariju u dnevnom boravku

Rad od kuće doneo je da sobom brojne predosti ali i nedostatke.

Uz fleksibilno radno vreme mnogi su otkrili da je rad od kuće daleko praktičniji, od onog u kancelariji. Međutim ako do sad niste imali kućnu kancelariju u kući, i jednostavno nemate dovoljno praznih prostorija za nju, verovatno ste zaključili da je rad od kuće poprilično nezahvalan. Ali nedostatak prostora ne treba da vas obeshrabri jer vrlo lako u vašoj dnevnoj sobi možete da pronađete zgodan kutak za nju.

Kućna kancelarija ili mali radni prostor u dnevnoj sobi predstavlja zaista dobru ideju iz više razloga. Kao prvo na ovaj način štedite prostor, jer ne koristite za kancelariju zasebnu prostoriju. S druge strane na raspolaganju vam je velika prozračna prostorija, kakve su obično dnevne sobe, kao i mogućnost da komunicirate sa porodicom u toku dana ako to poželite. Ali kako pronaći kutak za kućnu kancelariju u dnevnom boravku?

PROSTOR ZA RUČAVANJE I RADNI PROSTOR

Ako ne raspolažete sa mnogo prostora u svom domu, i ako su vaša dnevna soba, trpezarija i kuhinja otvorenog koncepta, možete da razmislite o kombinaciji radnog i prostora za ručavanje. Odaberite velik udoban sto i par stolica u stilu koji odgovara vašem dnevnom boravku, koje možete koristiti kako za rad tako i za ručavanje. Multifunkcionalnost nikad ne izlazi iz mode.

MALI UGAO ZA RADNI STO

Gotovo svaki neiskorišećn ugao u dnevnom boravku može da postane vaš radni prostor. Prostor iza sofe, bočna varijanta uza zid, kao i produžena prozorska daska i prostor nasprem vaše ugaone garnitute koji vašu kućnu kancelariju predstavlja kao važan deo vašeg života, su opcije koje vam stoje na raspolaganju. Konzolni stolovi vam mogu biti od velike koristi u malim i uskim prostorima, kao i sve varijante stolova na preklapanje, koji se mogu ukloniti kada se ne koriste.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme