Prostrana savremena kancelarija u San Francisku

Zavirite u ležeran i elegantan enterijer ove minimalističke kancelarije.

Uvek smo se divili načinu na koji se kancelarije razvijaju decenijama od dosadnih radnih prostora do ambijenata u kojima se osećate ispunjeno i podsticajno.

Trend je ponekad bio zaista revolucionaran, a pametne kancelarije sada sve više liče na savremene domove sa proširenim radnim površinama.

Patreon Office dizajniran od strane Genslera jedna je od ovih prelepih kreacija u San Francisku koja spaja kreativnost sa opuštajućom atmosferom i obiljem modernosti. Početkom 2013, Patreon okuplja umetnike, muzičare i kreativne ljude iz različitih sfera. Poslednje sedište je savršeno središte za sve užurbane aktivnosti. Pametan dizajn nove kancelarije koja zauzima površinu od 410 kvadratnih metara spaja industrijski stil sa savremenim i neutralnom šemom boja.

Centralni radni prostor izgleda kao prostrana, otvorena dnevna soba moderne kuće, a plafon sa staklenim pločama donose mnogo prirodne svetlosti. Manji, sigurniji radni prostori sa skokovima boja, studijskim programima i drugim umetničkim oblastima su ovde efikasno kombinovani, a jedna zona preliva se u drugu. Čitavo sedište Patreona je sofisticirano središte koje okuplja i neguje zajednicu umetnika.

M.L.

 decoist.com

 

 

 

 

 

Povezane teme