Prostor za rad i vežbanje od kuće u jednom

Koliko puta ste tokom rada od kuće poželeli da imate negde u blizini malu teretanu kako biste se mogli malo razgibati i odmoriti od posla koji obavljate?

Specijalno kreiran da vam obezbedi funkcionalan rad od kuće i vežbanje u jednom, pred vama je inovativan sistem koji štedi prostor a pruža vam toliko mnogo toga.

Prošlo je više od godinu dana, od kako smo suočeni (mnogi po prvi put) sa radom od kuće. U toku tog vremena shvatili smo koliko nam je potreban nameštaj koji ima dvostruku funkciju i koji vam omogućava da radite od kuće odnosno da "živite na poslu". Ovo se posebno odnosi na sve one koji žive u urbanim sredinama u kojima je svaki kvadrat važan. Izazov u takvom jednom životnom prostoru je stvoriti funkcionalnu kućnu kancelariju, uz takođe dovoljno mesta za opremu za vežbanje, što predstavlja još jedan trend koji smo prihvatili za vreme pandemije.

Predstavljamo vam inovativni dizajn stola, koji u osnovi koristi zidne šipke sa modularnim dodacima koji vam omogućavaju da ga koristite i transformišete kako vam odgovara. Ove šipke su vrlo fleksibilne i mogu biti instalirane u svakoj prostoriji bez upotrebe bilo kakvih tiplova. Potrebno je samo da ih postavite između poda i plafona i sav posao je završen. Ovo je posebno povoljna opcija za sve one koji često menjaju lokaciju svog rada ili iznajmljuju životni prostor.

Oblikovani dodaci izrađeni od drveta pretvaraju ove zidne rešetke u multifunkcionalni sistem za fitnes namenjen celoj porodici. Možete ga po visini podešavati, a u ponudi su i dečije varijante koje imaju tobogan umesto klupe za vežbanje. Ovaj fantastičan sistem vam omogućava da jedan njegov deo koristite kao kućnu kancelariju, drugi kao teretanu, treći kao dečiju zonu a da pri tom ne zauzimate veliku količinu prostora.

Visina stola je podesiva po visini što je vrlo zgodna opcija, za sve one koji dele svoju kućnu kancelariju sa nekim od članova porodice. Uz pregršt kombinacija za postavljanje šipki za vežbanje imate priliku da ustanete u toku radnog vremena, razgibate se i odradite serijal vežbi kako biste pokrenuli ne samo svoj um već i telo.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Povezane teme