Prolećni dekor kućne kancelarije pun svežine

Sa dolaskom proleća sve oko nas deluje življe, šarenije i veselije.

Jedan prostor u savremenom domu kom bi svakako godila doza pozitivnog raspoloženja je svakako vaša kućna kancelarija. Ona je postala mesto koje radovno posećujete, i u kojoj će vam sigurno biti veće zadovoljstvo da boravite ako u nju unesete neke vedre tonove. Kako kućnoj kancelariji dodati prozračan prolećni dodir, otkrivamo vam u redovima koji slede.

BOJE

Smeli tonovi su najbolja ideja za prikaz prolećne sezone u svakoj prostoriji. Svetle nijanse i cvetni otisci su ono što će oživeti vaš radni prostor kod kuće. Žuti, roze, plavi i zeleni tonovi nose u sebi posebnu dozu nadahnuća, i sigurno će vas podstaći da brže i lakše završavate svoje radne zadatake gledajući prolećem inspirisan dekor oko sebe. Možete se odlučiti za jedan naglašen zid ili sve zidove ukrasiti Color Block varijantom sa dodatkom u vidu živopisnog nameštaja i rasvete.

Ako volite zidnu umetnost, možete odabrati umetnička dela u vedrim bojama koja će probuditi iz zimskog sna vašu kućnu kancelariju. Što se šeme boja tiče svakako bi trebalo da se fokusirate na boje koje vam lično prijaju bilo da su u pitanju topliji ili hladniji tonovi. Takođe možete gravitirati ka pastelnim ili svetlim tonovima, zaobilazeći tamniju paletu ovog puta. Ako se bavite kreativnim poslom, ovakva kancelarija će vam uvek služiti kao nadahnuće.

CVETNE TAPETE

Cvetni i botanički otisci na zidu predstavljaju vrlo jednostavan način da predstavite proleće u svojoj kućnoj kancelariji. Oni sa sobom osim prolećnog nose i vintage osećaj, što znači da su kao stvoreni za ženske radne prostore. Cvetne i botaničke tapete možete koristiti na zidu, plafonu, pa čak i na nameštaju. Uz tapete možete da koristite i štampani tekstil sa cvetnim dezenom.

SVEŽE CVEĆE I ZELENILO

Prolećnog osećaja nema bez svežeg cveća i zelenila, a vaša kućna kancelarija nije izuzetak. Možete iskoristiti lepo saksijsko cveće ili primerke koje ćete držati u vazi. Po vašem izboru to može biti isključivo zelenilo ili rascvetalo bilje koje će uneti osećaj svežine i lepe mirise u vaš radni prostor.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme