Počastite svoju kancelariju sklopivim stolom – nećete se pokajati!

Sklopivi stolovi su fleksibilna opcija kada vam je potreban nameštaj koji može da se uklopi u različite prostore.

Sklopivi stolovi imaju više prednosti. Ovaj svestran i fleksibilan komad nameštaja nije samo savršeno rešenje u domovima gde je mali prostor ograničavajući faktor, već i laka opcija kada je u pitanju dodatno skladištenje. Za početak, sa jednim ovakvim modelom uvek ćete imati mogućnost da prilagodite veličinu vašeg stola tako da odgovara vašim potrebama, a njegova svestranost znači da ćete ga verovatno zadržati godinama.

Tamo gde je raspoloživi prostor važan faktor, mogućnost preklapanja stola može biti veoma korisna, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite svoju sobu kada nameštaj više nije potreban. Najveća prednost sklopivih radnih stolova je to što se mogu lako preneti sa jednog mesta na drugo bez ikakvih problema. Možete ih lako prenositi iz jedne u drugu sobu, a isto važi i u slučaju selidbe.

Jedna od prednosti ovih stolova jeste ta što su lagani, iako su istovremeno dovoljno jaki da izdrže težinu odrasle osobe bez ikakvih problema. Uprkos tome što se mogu spakovati i čuvati bilo gde u kući, ovi sklopivi stolovi nikada ne prave kompromis sa stilom i izgledom. Oni su dizajnirani tako da se savršeno mogu uklopiti u gotovo svaki stil enterijera – od rustičnog do minimalističkog, kao i od skandinavskog pa sve do modernog.

Model koji danas delimo sa vama osmislila su tri mlada dizajnera koja su uspela da kreiraju sto koji se može koristiti na različite načine i koji se može sklopiti te ponovo sastaviti u samo nekoliko jednostavnih koraka. Brzo i fleksibilno podešavanje stola omogućava mu da se koristi i kao tipičan kancelarijski nameštaj, radna ploča ili čak švedski sto.

Najbolje od svega – uprkos asimetričnom obliku okvira, dizajn je dovoljno stabilan da na njemu možete sedeti bez ikakvih problema!

Povezane teme