Ovi radni paneli omogućavaju stvaranje privatnih kancelarija širom sveta

Microsoft kompanija dizajnirala je simpatične i krajnje funkcionalne radne panele koji će biti zaduženi za stvaranje privatnih radnih prostora širom sveta...

Sigurni smo da će, baš poput računara i kompjuterskih programa, i ovi simpatični radni paneli ubrzo postati hit u kancelarijama širom sveta. Omiljene stolice, stolovi i ostali kancelarijski pribor više nisu dovoljni kada je kreiranje savršenog radnog prostora u pitanju pa je tako čuveni Microsoft rešio da nas potpomogne automatizovanim panelima za privatnost pod nazivom Flowspace.

Ovi paneli biće zaduženi za stvaranje takozvanog hibrid-konvencionalnog stola, odnosno svojevrsne okrugle kapsule koja će biti opremljena zasebnim desktop računarom, stolom i stolicom. Svaka kapsula imaće dve polovine što će omogućiti veću moć kombinovanja i samim tim pruži dodatnu privatnost usred užurbanih radnih zona.

Drugim rečima, kad god poželite malo veću privatnost za sebe, Flowspace će vam stvoriti privremeno utočište za bolji fokus i koncentrisaniji rad. Sa takozvanom “novom normalom” koja je polako ali sigurno preuzela komandu u poslovnom svetu, priznajemo da su nam upravo ovakvi proizvodi potrebni kako bismo maksimalno racionalizovali čitav proces rada.

A upravo to je prepoznao i Microsoft i za nas dizajnirao neophodnu opremu koja će nam pomoći da lakše i efikasnije obavljamo razne zadatke tokom dana.

Flowspace ne možemo nazvati nekim revolucionarnim otkrićem, ali on svakako jeste još jedan dodatak Microsoftovom dugačkom katalogu kancelarijskog materijala koji znatno olakšava rad u doba korone.

Izvor: yankodesign

Povezane teme