Ostrva privatnosti u modernim kancelarijama: akustične kabine pomažu vam da odredite svoje prioritete

Ove preslatke kabine ne samo da stvaraju male izolovane prostore za rad, već takođe pružaju potpuno drugi nivo privatnosti, koji bi inače bio nezamisliv i potpuno nedostižan u komercijalnoj kancelariji.

Postoji dosta raznovrsnih opcija na tržištu kada su u pitanju takozvane kancelarijske privatne zone, a jedna takva, poprilično zgodna verzija dolazi nam od španskog brenda Actiu. U pitanju je njihova prva akustična jedinica za sastanke pod nazivom Kios, koju već sada nazivaju pravim pravcatim ostrvom privatnosti u modernom kancelarijskom prostoru.

Kios je zapravo niz modularnih i zvučno izolovanih kabina koje je kreirao istraživačko-razvojni tim pomenute kompanije. Kabine su idealne za pozive ili zadatke koji zahtevaju vaš potpuni fokus i pažnju. Akustične kapsule su odlična opcija za bekstvo kada treba da obavite neki posao prioritetno, a da vam ostatak kancelarije ne smeta.

Ovo može da bude rešenje protiv prekomernog korišćenja prostorija za sastanke i ujedno strateško sredstvo za organizovanje prostora i podsticanje optimalnog kretanja ljudi. Jedna ovako komforna i udobna zona za rad je predstavljena kao mesto mira i utočišta, savršena za nekoliko minuta intenzivnog i zajedničkog svakodnevnog rada.

 

Kios kabine su dizajnirane da se lako i bez napora sklapaju. Obloga se može brzo pričvrstiti ili skinuti bez potrebe za ikakvim alatom. Vrata akustične kapsule mogu biti orijentisana na bilo koju stranu, što joj omogućava da se prilagodi svakom prostoru u koji se nalazi, a veličina kabine je kompaktna, što je optimizuje za efikasan i lak transport.

Kios kabina je napravljena od reciklirane PET plastike, akustičnog stakla, čelika i ekstrudiranog aluminijuma, a dostupna je u različitim završnim obradama kao što su epoksidne, tekstilne i melaminske završne obrade u bezbroj kombinacija.

Kios takođe koristi LED osvetljenje male potrošnje i sistem za obnavljanje vazduha kako bi korisniku ponudio maksimalnu udobnost. Dostupni su i opcioni dodaci kao što su visoki ili niski stolovi, zavese za paravan, stolice i mekana sedišta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACTIU (@actiu_com)

 

Povezane teme

07.06.2024 Office

Biofilni dizajn: unapredite radno okruženje prirodnim elementima

Implementacija biofilnog dizajna u kancelarijama ne samo da povećava zadovoljstvo zaposlenih, već i smanjuje stres, podstiče kreativnost i doprinosi održivom radnom prostoru.

04.06.2024 Office

Inovativni aksesoari za moderne kancelarije

Davno su prošli dani glomaznih, zastarelih kancelarijskih potrepština. Radno okruženje današnjice zahteva elegantne, višenamenske alate koji ne samo da olakšavaju zadatke, već i po...

01.06.2024 Office

Elegantni radni sto u kućnoj kancelariji

Kroz pažljiv odabir dimenzija, materijala, detalja i udobnosti, možete stvoriti elegantno radno okruženje koje odražava vašu ličnost i inspiriše vas da budete najbolja verzija sebe...

29.05.2024 Office

Savršena kućna kancelarija ispod stepeništa

Pored toaleta i prostora za pranje veša, deo ispod stepeništa takođe može postati veoma lepa kućna kancelarija, potpuno funkcionalna i komforna za rad.

26.05.2024 Office

Čista i dobro osvetljena kućna kancelarija je pola uspešno obavljenog posla!

Prioritetizovanjem čistoće i prirodne svetlosti, možete stvoriti radno okruženje koje podržava vaš profesionalni i lični uspeh.

23.05.2024 Office

Savršeno radno okruženje

Dobro dizajniran kućni kancelarijski prostor ne samo da povećava produktivnost, već i poboljšava mentalno zdravlje. Kreiranje boljeg radnog okruženja kod kuće podrazumeva kombinaci...

20.05.2024 Office

Koje biljke su za kancelariju?

Uvođenje biljaka u vaš kućni kancelarijski prostor ne samo da ulepšava prostoriju, već poboljšava kvalitet vazduha, smanjuje stres i podstiče kreativnost.

17.05.2024 Office

15 inspirativnih ideja za uređenje male kućne kancelarije

Bez obzira da li ste slobodni umetnik ili radite na daljinu, kreiranje funkcionalne i inspirativne kućne kancelarije u malom prostoru je od suštinskog značaja.

14.05.2024 Office

Sive kućne kancelarije kao oaza stila

Kada se radi o kućnim kancelarijama, veliki broj boja i tonova nam je na raspolaganju, ali je najmodernija i najpopularnija boja nesumnjivo siva. Siva boja je i dalje jedina koja o...

11.05.2024 Office

5 razloga zašto su neutralne boje idealne za kućnu kancelariju

Dok živahne nijanse mogu delovati privlačno, postoje snažni argumenti u korist neutralnih boja. Evo pet ubedljivih razloga zašto su neutralne boje najbolji izbor za kućnu kancelari...

08.05.2024 Office

Police u kućnoj kancelariji za lakši rad i organizovanost

Kućne kancelarije lagano se penju ka samom vrhu i postaju najvažniji prostor u jednom savremenom domu. Ako ste i sami, poput mnogih od početka pandemije radili od kuće, kućna kance...