Novo mesto za vašu kućnu kancelariju

O jednom trendu se sve češće priča kako nam dolaze sve topliji i topliji dani.

Čuli smo a i učestvovali u tim beskonačnim razgovorima o stvaranju savršene kućne kancelarije. Da bi bila savršena ona mora biti prostor za sebe, van dnevne sobe, van spavaće i van trpezarije. Takođe mora da bude zaklonjena od buke, što je priznaćete neizvodljivo ako imate decu. Mora da odgovara vašem tempu i načinu rada, a kako to da izvedete kada je sve sa čim raspolažete za stvaranje kućne kancelarije mali nezgodan ugao u hodniku ili vaša fotelja. Lako zapravo, ako se povedete trendom u obliku stvaranju kućnog radnog prostora u vrtu.

Sa koliko god prostora u svom drovrištu da raspolažete, jednom kada se odlučite za izgradnju male kućne kancelarije shvatićete da ga ima i više nego dovoljno. Radni prostor u dvorištu je savršen način da budete blizu svog doma, a da opet "idete na posao". Potrebno je da pronađete ugao koji nije do ulice ili do bučnog komšije, kako bi tih nekoliko kvadrata pretvorili u savršeno funkcionalan kućni radni prostor.

Pre nego što započnete projekat izgradnje ovakvog jednog objekta, pogledajte primere koje vam donosimo u našoj galeriji, jer možda baš među njima pronađete onu kancelariju koja je kao stvorena za vas. Važno je da napravite dovoljno velik prostor za radni sto i stolicu, kao i nekoliko manjih polica koje će vam sigurno koristiti dok radite. Pobrinite se da u njenu unutrašnjost ulazi dovoljno svetla kao i da ima mogućnost zamračenja po potrebi. Takođe ako se vaša starija deca školuju od kuće ovo može biti dobro mesto koje mogu koristiti dok uče, kako ih mlađa ne bi ometala.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Foto: Pinterest

Povezane teme