Noćni bar ili kancelarija - prosudite sami!

Zavirite u jednu ultra modernu kancelariju u Koloradu koja na nesvakidašnji način u sebi spaja prošlost i sadašnjost, a sve kroz prizmu umetnosti.

Radi se zapravo o ogromnoj zgradi agencije za iznajmljivanje kancelarijskog prostora koja u sebi sadrži čak 117 privatnih kancelarija, 17 privatnih telefonskih govornica i 6 prostranih sala za konferencije. Uz to, ovaj prostor se može pohvaliti i otvorenom terasom, ljupkim barom i salonom na trećem spratu koji pruža neometan pogled na okolinu. Na momente se zaista čini da je reč o nekakvom noćnom baru a ne mestu za rad što, priznaćete, ostavlja jedan prilično originalan utisak na klijente.

Kada govorimo o dizajnu prostora, onda slobodno možemo reći da je on krajnje fleksibilan, te da savršeno kombinuje sjajne završne detalje sa elementima koji odaju počast prošlosti područja. Kao što i sami već pretpostavljate na osnovu priloženih fotografija, reč je o nekoj vrsti “sudara” industrijskog i poljoprivrednog, odnosno ruralnog, koji se najbolje ogleda u bogatoj paleti boja.

Tako s' jedne strane imamo raskošno crvenu pomešanu sa crnom i prigušenim svetlom, dok s' druge strane jarko narandžasta, žuta i smaragdno zelena kao da služe da razbiju eventualnu pojavu monotonije.

Tome umnogome doprinosi i upotreba dramatičnih materijala i tekstura, uključujući tešku drvenu građu, mešavinu grafičkih dekorativnih tapeta, mekog kožnog nameštaja i zanimljivih plafona, zajedno sa umetničkim delima domaćih i inostranih stvaralaca.

Prostor koji se posebno izdvaja nalazi se na trećem spratu, i u sebi krije veliku otvorenu terasu sa dnevnim boravkom i mnoštvom biljaka, pa je tako zapravo radnicima u svako doba dana omogućeno da sebi biraju radno okruženje koje im najviše odgovara.

Izvor: officesnapshots

Povezane teme