Neverovatan prikaz rustičnih kućnih kancelarija

Dizajn kućne kancelarije može da bude popriličan izazov.

Potrebno je uskladiti mnogo toga, ali pre svega obezbediti sebi inspirativno i prijatno mesto za rad. Postoji mnogo načina i stilova u kojima možete urediti vašu kućnu kancelariju. Danas ćemo da zavirimo u svet kojim vladaju rustične kućne kancelarije. Lagano ali sigurno ovaj stil je osvojio savremene ljude svojom paletom boja i prijatnošću koju donosi svakom prostoru. Upravo zbog toga on deluje kao vrlo originalna i zanimljiva ideja za dekor kućnog prostora za rad. Ako se pitate kako da ovaj stil primenite na svojoj kućnoj kancelariji, ostanite sa nama u redovima koji slede.

BOJE I STILOVI

Stil ste dakle odabrali, ali dekor u njemu može da bude vrlo slikovit i da varira od sasvim modernog do vintage prostora. Takođe vašu rustičnu kancelariju možete upariti i sa nekim industrijskim elementima, kao i sa stilom koji je vladao sredinom prošlog veka. Sve se zapravo svodi na detalje koje možete da dodate datom prostoru kako bi ga prilagodili svom ukusu. Minimalistički nameštaj i industrijske lampe su odlično rešenje za muške kancelarije, dok će ženski prostori za rad lepo izgledati uz detalje poput ratana. Kada su boje u pitanju na raspolaganju vam je kompletna paleta neutralnih tonova, kojoj svakako možete sporadično dodati malo tamnijih boja i otisaka.

DEKOR I NAMEŠTAJ

Kada je reč o nameštaju za vašu kućnu kancelariju, ono na šta bi trebalo da se fokusirate je prirodno drvo. Rustične drvene stolice kao i drveni stolovi treba da budu deo ove priče. Takođe poželjni su i detalji u vidu kožnih prostirki i udobnih naslanjača. Kada je dekor u pitanju mogućnosti su neverovatne. Drvene police su obavezan detalj, a potom slede biljke u metalnim saksijama, stari metalni svećnjaci, pletene korpe i metalne lampe. Zidna umetnost inspirisana prirodom je takođe poželjna jer unosi dodir rustike u vašu kućnu kancelariju.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme