Moja soba u bašti: pristupačna montažna kućna kancelarija kojoj nijedno dvorište ne može odoleti

Više slika

Više slika

"Moja soba u bašti" je projekat koji istražuje sve opcije pristupačnih montažnih kućnih kancelarija...

Ovo jeftino rešenje se lako sklapa i može se izgraditi za samo jedan dan. Struktura je napravljena u Londonu i modularni dizajn može da stane u baštu bilo koje veličine. Projekat ima za cilj da odgovori na potrebu za pristupačnim i udaljenim radnim prostorima.

Slobodno možemo reći da je ova mala kancelarija zapravo neka vrsta odgovora na budući način rada, udobno montažno skrovište za bašte i dvorišta, savršeno za one koji rade od kuće ili im je samo potreban kompaktniji prostor koji je u potpunosti prilagođen njihovim potrebama i udobnosti.

Projekat nastoji da pronađe ravnotežu između jeftinog i udobnog dizajna. Konstrukcija je napravljena od digitalno izrađenih modula od brezove šperploče, koji se mogu prilagoditi svakom prostoru i potrebama korisnika. Drugim rečima, ne morate se nužno zaustaviti na tom osnovnom dizajnu, vaša baštenska kancelarija može da raste do beskonačnosti - samo joj dodajte više modula.

Inače, važno je pomenuti da svi moduli dolaze na fiksnoj visini od 2,5m, dok standardna završna obrada uključuje valovitu prozirnu polikarbonatnu oblogu koja štiti unutrašnji prostor od svih vremenskih prilika i omogućava prirodnom svetlu da preplavi unutrašnji prostor. Zidni moduli mogu da sadrže različite završne obrade kao što su klinovi, ogledalo, obično ili ukrašeno drvo, itd.

Dakle, ukoliko se odlučite za ovako kul radno mesto u svom dvorištu, budite ubeđeni da ćete moći da komponujete enterijer po svom ukusu i potrebama. Tu je i verzija sa višim specifikacijama koja uključuje izolovane zidne/krovne/podne ploče i staklena vrata/prozore.

Na kraju, važno je dodati i da je svaka komponenta kućne kancelarije geometrijski efikasna i minimizira svaki materijalni otpad. Dimenzionisanje svake komponente je zasnovano na ljudskim dimenzijama i standardnim dimenzijama materijala, a ceo projekat je dizajniran, proizveden i prethodno montiran u Velikoj Britaniji.

Povezane teme

11.05.2024 Office

5 razloga zašto su neutralne boje idealne za kućnu kancelariju

Dok živahne nijanse mogu delovati privlačno, postoje snažni argumenti u korist neutralnih boja. Evo pet ubedljivih razloga zašto su neutralne boje najbolji izbor za kućnu kancelari...

08.05.2024 Office

Police u kućnoj kancelariji za lakši rad i organizovanost

Kućne kancelarije lagano se penju ka samom vrhu i postaju najvažniji prostor u jednom savremenom domu. Ako ste i sami, poput mnogih od početka pandemije radili od kuće, kućna kance...

05.05.2024 Office

Uz dovoljno mašte, svaki kutak u domu može postati kućna kancelarija

Male kućne kancelarije mogu izgledati kao izazov za dekoraciju, ali zapravo pružaju priliku za kreativno iskazivanje i maksimalno iskorišćenje prostora.

30.04.2024 Office

Kako da učinite da se vaša kućna kancelarija – oseća kao kod kuće

Kako biste se osećali nadahnuto dok radite, potrebno je da svoje kućno radno okruženje ispunite detaljima koji podstiču vašu kreativnost.

27.04.2024 Office

Donesite svežinu proleća u vašu kućnu kancelariju

Unošenje prolećnih boja u vaš radni prostor može udahnuti novi život u vašu okolinu i inspirisati kreativnost i produktivnost.

23.04.2024 Office

Moderne ugaone kućne kancelarije i njihove prednosti

Ukoliko klasični radni stolovi ne mogu da zadovolje vaše potrebe prilikom rada, odnosno ako vam uvek nedostaje malo prostora dok sedite za njim, predlažemo da razmotrite ugaone sto...

17.04.2024 Office

Kancelarija u potkrovlju

Kućna kancelarija u potkrovlju nudi izolovan, svetao i prilagodljiv radni prostor koji podstiče produktivnost i ravnotežu između posla i privatnog života.

12.04.2024 Office

Kako namestiti malu kućnu kancelariju u samo 5 koraka?

Mnogi poslovi danas nude svojim zaposlenima mogućnost rada na daljinu iz udobnosti svojih domova. Za neke je ovo pogodnost i oni to više vole nego klasičnu kancelariju. Drugima je...

09.04.2024 Office

Unesite toplu atmosferu u svoj radni prostor

Ukoliko radite od kuće, vaš kancelarisjki dekor dobija još više na značaju, posebno zbog svih zadataka koje je potrebno obaviti i osetiti se inspirisanim sve vreme.

06.04.2024 Office

Nežne i tako očaravajuće: najlepše kućne kancelarije u roze i breskva nijansama

Sa suptilnom elegancijom, toplinom i univerzalnošću u dizajnu, roze i boja breskve donose sofisticiranost i produktivnost u vaš radni prostor.

03.04.2024 Office

Kako koristiti tamne boje za stvaranje lepog i inspirativnog radnog okruženja?

Dok se svetle nijanse često povezuju sa prostranošću i osveženjem, tamne boje sve više dobijaju na popularnosti zbog svoje sposobnosti da stvore elegantnu i fokusiranu radnu atmosf...