Hook - kolekcija Karima Rašida za stvaranje radne zone kod kuće

Sposobnost stvaranja radnog prostora kod kuće sve je češća potreba ne samo među onima koji rade na daljinu, već i među onima koji moraju da stvore svoj sopstveni prostor za obavljanje nekih zadataka ili za učenje ako je to slučaj.

Karim Rašid potpisao je šarenu i atraktivnu kolekciju Hook za Newform Ufficio, savršenu za kućna okruženja. Kao što možete videti na fotografijama, njihove stolove odlikuje linearni i originalni dizajn, a istovremeno i zahvaljujući nizu jednostavnih dodataka mogu se postavljati u različite prostorije nudeći sve potrebno za pronalaženje trenutaka koncentracije.

Hook, prilagodljiva finišama i bojama, ima staklene ili laminatne vrhove koje je moguće direktno osvetliti lukom: na ovaj način će, pored smanjenja prostora koji zauzima obična lampa, raširiti prijatnu svetlost u okolini. Ispod glavne površine moguće je postaviti drugi poklopac, ceo ili dimenzija polica, koji postaje praktična površina za podupiranje datoteka, dnevnog reda, dokumenata ili možete sakriti kablove. Da biste dodatno optimizirali organizaciju prostora, umesto tankih metalnih nogu takođe su predviđene fioke, moduli za odlaganje, sistemi polica i male police za nosače. Iako će, zbog svog dizajna, biti teško uklopiti se u vrlo klasične dezene…

Sto iz kolekcije Hook, dobitnik nagrade Award Recipient C77DA– The Best of Design sposoban je da svojim bojama i oblicima da okruženju čak i pop dodir.

M.L.

decoracion.trendencias.com

 

Povezane teme