Funkcionalni ugaoni radni stolovi sa svim svojim prednostima i manama

Stvaranje funkcionalne kućne kancelarije od suštinske je važnosti za efikasan i prijatan rad.

Od kad smo se većinom svi iz radnih prostora preselili u kućne, postalo je izuzetno važno pronaći savršen kutak za smeštaj radnog stola i stolice. Koliko god da vam se činio kao lak posao, ispostavilo se da većina mesta ne odgovara tempu vašeg rada. Ako ste neko kome prilikom rada treba veća površina ili radite istovremeno sa više uređaja pored vašeg računara, ugaoni radni sto je dobra opcija za vas. Takođe ako svoj radni prostor delite sa svojim životnim partnerom ili nekim drugim članom porodice, on je vrlo zahvalna varijanta. Danas ćemo sagledati sve prednosti i mane ovih stolova, kako bi vam omogućili da donesete odluku o tome da li je on za vas ili ne.

PREDNOSTI

Glavna prednost ugaonog radnog stola je u pogledu uštede prostora što je neophodno ako na raspolaganju imate malu kućnu kancelariju. Ovakvi stolovi vam daju nogućnost da površinu ispod njih iskoristite za izradu polica i jedinica za odlaganje, bez osećaja prenatrpanosti u prostoru. Takođe budući da se radi o vidno većoj radnoj površini od standardnog četvrtastog stola, imaćete sasvim dovoljno mesta za vaš računar, skener, štampač, literaturu i sve drugo što koristite pri radu. Bez obzira na to sa koliko malo prostora raspolažete sto u obliku slova L će u njemu pronaći svoje mesto. Takođe ovakav sto vam daje mogućnost da obavljate više različitih stvari u isto vreme.

MANE

Ukoliko sa nekim morate da delite radni prostor ovo može biti nezgodna opcija kod poslovnih video poziva, pri čemu će se druga osoba videti u pozadini. Takođe ako su vam potrebni mir i tišina pri radu, deljene kancelarije u kojoj je sto u obliku slova L može da bude problem. Osim toga ako je vaš ugaoni sto u uglu koji gleda samo ka zidu to može da bude frustirajuće iskustvo. Uvek je dobro na raspolaganju imati opciju pogleda kroz prozor.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme