Ergonomska stolica koja menja oblik namenjena efikasnom radu od kuće

Situacija sa Korona virusom nije eliminisala rad, samo je eliminisala onaj od 9-17h.

Rad od kuće je nešto što smo većinom drugačije zamišljali od onog što je trenutno pred nama. Kasno započinjete sa radom jer ne žurite da stignete u kancelariju, ali i ostajete budni do kasno u noć. Pravite veće pauze u toku dana, ali onda završite radeći i vikendom, kako bi sve nadoknadili. Tu su i izazovi poput gledanja omiljenih serija i filmova, kupovine stvari online koje vam nisu zapravo ni potrebne. Sve u svemu u vašoj kućnoj kancelarijskoj stolici provodite znatno više vremena nego što je preporučljivo. Kao rezultat toga javljaju se bolovi duž kičme, u ramenom pojasu, donjem delu leđa, zglobodima, listovima. Možda ne možete da promenite preko noći svoje navike pri radu, ali svakako da možete svoje radne uslove učiniti boljim.

Svojim prikladnim nazivom stolica Komfort je stvorena sa ciljem da vam rad od kuće učini – komfornijim. Kao i svaka stolica ona ima mogućnost podešavanja visine, kao i naslona za ruke ali je ona verovatno jedina na svetu stolica sa mogućnošću podešavanja nagiba i dubine sedišta. Samim tim ona vam omogućava da pronađete idealan položaj u toku sedenja za vašim radnim stolom ispred računara. Komfort stolica ima i specijalne naslone za kolena koji vam omogućavaju da je pretvorite tzv “stojeću” stolicu za bolju cirkulaciju krvi i poboljšanje celokupnog držanja tela.

Komfort je ergonomska stolica koja menja oblik kako bi podržala čitav niz konfiguracija i stilova. Prilagodljivi detalji ove stolice omogućavaju vam da sedite duže vreme u njoj bez nuspojava u vidu bolova duž leđa i nogu. Zahvaljujući njoj možete se maksimalno nagnuti ka napred dok radite i ispraviti svoju kičnu ili se približiti dovoljno ekranu i obezbediti sebi stabilan oslonac za ruke. Ova jedinstvena stolica je dopunjena detaljima koji sedenje čine maksimalno udobnim poput eko kože koja čini zamišljate da sedite na oblaku.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

Dizajner: Roberto Lovaldi

Povezane teme