Elegancija nije rezervisana samo za velike radne prostore, a ova mala kancelarija je dokaz za to

Više slika

Više slika

Ova mala advokatska kancelarija je fokusirana na pravnu i ekološku praksu i čezne za čistim, funkcionalnim i savremenim konceptom.

Dizajn male advokatske kancelarije zavisiće od vaših specifičnih potreba i ciljeva, ali postoje neki opšti principi koje možete pratiti:

  1. Funkcionalnost: Kancelarija mora biti funkcionalna i efikasna, tako da se klijenti i zaposleni mogu lako kretati. Potrebno je obezbediti dovoljno prostora za radne stolove, ormare za dokumentaciju i arhiviranje, kancelarije za klijente i druge potrebne elemente.

  2. Profesionalnost: Dizajn kancelarije bi trebalo da oda utisak profesionalizma i pouzdanosti. To možete postići korišćenjem neutralnih boja, elegantnih i kvalitetnih materijala za nameštaj, kao i dodavanjem malih detalja poput slika koje se odnose na pravnu struku.

  3. Udobnost: Kancelarija mora biti udobna za klijente i zaposlene. To znači da bi trebalo obezbediti adekvatnu rasvetu, dovoljno prostora za kretanje, udobne stolice i fotelje, kao i dovoljno prirodnog svetla.

Velika siva zidna polica je lep dodatak advokatskoj kancelarijiphoto: Eduardo Macarios

  1. Diskrecija: Advokatska kancelarija je mesto gde se razmenjuju poverljive informacije. Zbog toga je važno da kancelarija bude diskretna i da pruža privatnost klijentima. To možete postići korišćenjem zvučne izolacije, kao i tako što ćete prostoriju pozicionirati tako da nema mogućnosti da neko spolja vidi šta se dešava unutra.

  2. Brendiranje: Dizajn kancelarije bi trebalo da odražava vaš brend. To možete postići korišćenjem boja koje se slažu sa vašim logotipom ili drugim marketinškim materijalima koje koristite u vašoj komunikaciji.

Početna koncepcija dizajna ove male kancelarije kojom dominira kombinacija sive i bele boje proizašla je iz ideje da se kroz specifične intervencije zadrži neutralna baza u odnosu na relevantne elemente. Za formalni predlog, zadržan je originalni format biljke, ključni element za sve sredine je slika zajedno sa detaljima dekoracije koji čine konačnu kompoziciju kompleta.

Recepcija ima beli nameštaj sa tačnim dekoracijama koji se ističe na tamno sivim zidovima i izgorelom cementu, zadržavajući istu paletu i boje odabrane za kancelariju. Metalno stepenište u crvenoj boji je lep i praktičan dodatak malom prostoru, sala za sastanke je svetla i sadrži neutralnu stolariju, a veliki sto za sastanke je vrhunac glavnog plana.

Kancelarija je ispunjena malim ali elegantnim detaljima koji stvaraju lakoću i čist izgledphoto: Eduardo Macarios

Dnevni boravak je ispunjen tamnim tonovima, sa potpisanim dizajnerskim nameštajem preko vunenog tepiha, dok velike slike ukrašavaju prostoriju zajedno sa vegetacijom, dajući život čistom okruženju. Gornji sprat je okrenut prema radnom prostoru a kontrast palete bele stolarije preko drvenih podova unosi lakoću u prostor.

Radni stolovi su veliki i funkcionalni, sa lakim pristupom električnim tačkama namenjenim za svaku radnu stanicu. Bela polica za knjige iza stolova uokviruje čitavu kolekciju knjiga i predmeta koji su deo kancelarije i predstavlja dekorativno lice okoline.

Velike zelene biljke unose život i eleganciju u mali kancelarijski prostorphoto: Eduardo Macarios

Povezane teme

03.04.2024 Office

Kako koristiti tamne boje za stvaranje lepog i inspirativnog radnog okruženja?

Dok se svetle nijanse često povezuju sa prostranošću i osveženjem, tamne boje sve više dobijaju na popularnosti zbog svoje sposobnosti da stvore elegantnu i fokusiranu radnu atmosf...

31.03.2024 Office

Tepisi kao ključni detalji koji oblikuju atmosferu i estetiku kućne kancelarije

Čini se da je uloga tepiha još istaknutija upravo u okviru kućne radne zone, jer ova prostorija često predstavlja centralno mesto za rad, stvaranje i produktivnost u kući.

28.03.2024 Office

Luksuzne kućne kancelarije: rad i uživanje u estetski privlačnom ambijentu

Luksuzne kancelarije pružaju mesto gde se može efikasno raditi, ali i uživati u estetski zadovoljavajućem ambijentu koji inspiriše produktivnost i kreativnost.

25.03.2024 Office

Kancelarije koje dokazuju da sa zelenom bojom jednostavno nema greške

Zelena boja, koja simbolizuje prirodu i svežinu, donosi sa sobom niz pozitivnih efekata koji mogu poboljšati radno okruženje i podstaći produktivnost.

22.03.2024 Office

Kancelarija u bašti - da ili ne?

Između cvrkuta ptica i zelenih površina, kancelarija u bašti postaje oaza produktivnosti i inspiracije za mnoge moderne radnike.

19.03.2024 Office

5 ideja za dekoraciju kućne kancelarije sa Instagrama

Bez obzira da li preferirate čist i jednostavan izgled ili živopisne detalje koji privlače pažnju, Instagram je mesto gde možete pronaći ideje koje odgovaraju vašem ukusu i stilu.

16.03.2024 Office

5 ergonomskih grešaka koje treba izbegavati u kućnoj kancelariji

Ukoliko i vi provodite sate i sate pogrbljeni ispred svog laptopa ili računara - niste sami, mnogi ljudi su danas suočeni sa istim izazovom.

13.03.2024 Office

Dizajn efikasne kućne kancelarije koja promoviše maksimalnu produktivnost

Da bismo postigli najbolje rezultate u radu od kuće, važno je da pažljivo planiramo i dizajniramo prostor kako bi odgovarao individualnim potrebama i stilu rada.

10.03.2024 Office

4 karakteristike male ali dobro organizovane kućne kancelarije

Rad od kuće od nas zahteva da budemo mnogo kreativniji u pogledu dizajniranja savršenog prostora, takozvane kućne kancelarije.

07.03.2024 Office

Transformacija kućne kancelarije: saveti za efikasniji i inspirativniji radni prostor

Ovo su saveti koji vam mogu pomoći da stvorite inspirativan i funkcionalan radni prostor koji će podržati vašu produktivnost i kreativnost.

04.03.2024 Office

Boje koje možda baš i nisu tako dobar izbor za vašu malu kućnu kancelariju

Da biste napravili pravilan izbor, ključno je razumeti koje boje treba izbegavati. Kada eliminišete potencijalno kontraproduktivne opcije, možete se usredsrediti na pronalaženje id...