Dovedite more do svoje kućne kancelarije

Ako još uvek niste definisali svoje planove za odmor ovog leta, pruža vam se prilika da u lepotama mora uživate u svom domu.

Pitate se “kako?”. Lako zapravo, ako imate na raspolaganju kućnu kancelariju u neutralnom koloru ona je kao stvorena za letnji make-over. Dovedite lepote mora pred prag svoje kućne kancelarije i posmatrajte kako se vaše raspoloženje popravlja svaki put kada zakoračite u nju. More, plaža, talasi, zalasci Sunca, sve to deluje vrlo umirujuće i stimulativno na ljudsku um, a možda je baš to ono što vam treba kako biste bili produktivniji. Ako se pitate kako da to postignete, ne propustite redove koji slede.

BOJE I STILOVI

Što se stila tiče ne morate se nužno mnogo udaljavati od onog koji je prisutan u vašoj kućnoj kancelariji. Jednostavno mu dodalite šemu boja koja odgovara boji mora, peska i zelenila u okruženju. Brojne nijanse plave, zelene, tirkizne, kao i bele i žute stoje vam na raspolaganju. Možete se zadržati na neutralnijim bojama ako težite ka minimalističkom stilu i pri tom isprobati paletu sivih i plavih tonova, ili se okrenuti ka smelim morskim nijasama.

NAMEŠTAJ I DEKOR

Drvo u svom prirodnom izdanju, obojeno u belo ili sa vidljivim tragovima nesavršenosti idealan je izbor za vašu kućnu kancelariju u stili plaže. Ovo se posebno odnosi na sve one koji vole vintage i tradicionalni izgled prostora u kom rade. Ako želite da postignete malo moderniji izgled, trebaće vam varijanta lakiranog drveta, akrila ili stakla u pogledu radnog stola. Dekorativni elementi koji mogu svoje mesto da nađu u ovoj priči su korali, školjke, morske zvezde, ježevi i svakako zidna umetnost inspirisana morem u stilu fotografija ili ulja na platu.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme