Crna boja poslužila kao platno za slikanje originalnog radnog prostora

Svetski poznati stručnjak za dizajn enterijera sebi može da dopusti crnu kancelariju, i to od glave do pete...

Crna u enterijeru definitivno zahteva oprez, i moramo priznati da nismo baš navikli da je vidimo u punoj snazi kao u slučaju dizajnerskog studija Kej Kolar. No, kako se radi o dobro poznatom imenu koje u svom radu ne odustaje od autentičnosti i stvaranja jedinstvene atmosfere za svaki projekat – odlučili smo da baš danas sa vama podelimo fotografije ovog nesvakidašnjeg enterijera.

photo: kaykollardesign

Dizajnerka svoj rad opisuje kao neopipljiv, intuitivan i poetičan, što se najbolje može videti u mudrom izboru detalja širom kancelarije. Izbor boje, materijala, nameštaja i dekorativnih ukrasa pokazuje nam da se radi o dobro osmišljenom projektu koji je poseban akcenat stavio na detalje poput grandioznog visećeg lustera živopisne plave boje, kao i tigrastog dezena stolice koja je savršeno uparena sa ljupkim crnim stočićem za kafu.

photo: kaykollardesign

U ovom prostoru crna boja iskorišćena je kao osnova ili bolje reći platno po kome se dalje “slika” radnja jedne krajnje originalne priče, i to kroz upotrebu tradicionalnog drvenog nameštaja, keramičkih predmeta ali i mudro odabranih slika na zidu za koje slobodno možemo reći kako predstavljaju tačku na “i” kada je ovaj projekat u pitanju.

Izvor: kaykollardesign

Povezane teme