5 brzih načina da osvetlite svoju kućnu kancelariju

Pravo osvetljenje nije samo pitanje estetike – ono će vas takođe učiniti produktivnijim!

Rad od kuće može biti sjajan. U većini slučajeva vi birate svoje radno vreme, a niko neće znati da li poslove obavljate u svojoj pidžami, trenerci ili nekoj drugoj garderobi. Uz to, uvek možete uzeti pauzu kada osetite da stvari postaju dosadne i opterećujuće, i uživati u šoljici dobre kafe.

Ali, da biste izbegli da vaša kućna kancelarija postane mesto haosa, ometanja i nemira, dobro osvetljenje je neophodno. Zato smo danas rešili da sa vama podelimo neke pametne ideje za osvetljenje kućne kancelarije koje će vam pomoći da se bolje fokusirate na svoje svakodnevne radne zadatke.

Odmah na početku reći ćemo da je najvažnije da vas vaša kućna kancelarija ne skriva u nekom mračnom uglu, jer u tom slučaju možete biti sigurni da nećete obaviti nikakav posao, a na kraju ćete samo postati ljuti što ste izgubili dragoceno vreme provedeno tamo.

Umesto toga, koristite svetlost (i prirodnu i veštačku) u svoju korist. Urađena ispravno, svetlost može biti motivacioni faktor koliko i dobra šolja čaja ili pohvala od šefa!

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme