25 ideja za uređenje kućne kancelarije u boho stilu

Boho šik stil je sada veoma popularan i ako volite ovaj način uređenja ne plašite se da notu boho stila dodate u vaše kućne kancelarije.

Kako da vaša kućna kancelarija izgleda ležerno i ispunjena boho elemtima, a u isto vreme bude veoma organizovana i uredna prostorija za rad?

Boje

Što se tiče boja, imate nekoliko opcija: šarene, neutralne, zemljane i prigušene nijanse. Ali ako želite da se koncentrišete bolje predlažemo da izbegavate previše šarenih komada. Svi neutralni, jednobojni i možda samo neki odvažni jarki akcenti savršeni su za udoban radni prostor. Akcenti u crnim nijansama takođe su u redu i doneće malo drame.

Nameštaj

Ako želite boho šik kućnu kancelariju, vaš nameštaj može biti savremeni i boho ili eklektičan. Sto je vaš središnji deo i trebalo bi da bude elegantan i udoban. Uzmite rustičan, moderan ili čak gladak i jednostavan sto. Druga važna tačka su jedinice za odlaganje i skladištenje, a ovde savetujemo upotrebu otvorenih polica koje neće izgledati previše glomazno i u koje će se smestiti sve što vam je potrebno. Stolice, fotelje, kreveti, ležaljke, sofe, pa čak i komode potpuno zavise od vas i količine vašeg prostora.

Dekor

Mnogo dekora i detalja je neophodno za kreiranje boho šik prostora, a kućna kancelarija nije izuzetak. Ako imate neutralan prostor, možete krenuti sa raznobojnim natpisima na zidovima, makramama, šeširima i ukrasnim korpama, umetničkim delima raznih vrsta. Ako već imate osvetljen prostor, samo održavajte umetnička dela u istom stilu. Potražite detalje od ratana i pletiva, svetle boho prostirke i ogledala sa odgovarajućim okvirima za jači boho osećaj.

Biljke u saksiji nezaobilazni su deo boho dekora i odlično će osvežiti vaš prostor. Imajte na umu da dekor ne bi trebalo da vas ometa prilikom rada. Stvorite slobodan prostor i uživajte u radu!

Inspiraciju potražite u našoj galeriji fotografija!

M.L.

shelterness.com

 

Povezane teme