18 najzanimljivijih kancelarija na svetu

Više slika

Više slika

Neke kancelarije zaista mogu biti dosadne i depresivne, ali poslovni prostori na ovom spisku su sve osim toga...

Napravili smo listu najoriginalnije i najzanimljivije dizajniranih poslovnih enterijera na svetu.

Poslovni prostor svojim ambijentom znatno utiče na raspoloženje zaposlenih, kao i na njihovu energiju i kreativnost. Neke kompanije, kao što je Google, se doslovno takmiče u dizajniranju najzanimljivijeg i najprijatnijeg enterijera radnog prostora koji će privući mlade, talentovane i kreativne radnike.  

Postoji puno različitih načina da se poslovni prostor neke kompanije prilagodi zaposlenima. Neke od kancelarija koje smo izabrali za vas, u svom prostoru imaju sportsku opremu i sprave za vežbanje kako bi zaposleni mogli da se opuste i oslobode stresa. Fizička aktivnost može biti jako bitna, naročito za radnike koji po ceo dan sede za stolom ispred kompjutera.

Neke od ovih kompanija su najveću pažnju posvetile trpezarijama i u njima kreirale prijatan i opušten ambijent u kojima se zaposleni osećaju kao kod svoje kuće, dok su neke, kako bi inspirisali krativnost i inovativnost radnika, od kancelarija doslovno napravili igraonice.

P.Ć.

Povezane teme

18.02.2024 Office

10 načina za stvaranje osećaja boemske ležernosti u kućnom radnom prostoru

Svet boemske ležernosti u kućnoj kancelariji je mesto gde se udobnost kombinuje sa kreativnošću, a sve u cilju stvaranja prostora koji odiše opuštenom atmosferom i inspiracijom.

15.02.2024 Office

Transformišite kućnu kancelariju samolepljivim folijama u školskom stilu

Ove folije ne samo da pružaju funkcionalnost za pisanje i brisanje, već i dodaju estetski element koji podseća na klasičnu učionicu.

12.02.2024 Office

Kancelarije sa TikToka koje su nas ubedile da je zelena idealna boja za kućnu kancelariju

Različite nijanse i kombinacije zelene omogućavaju prilagođavanje prostora prema ličnim preferencijama, stvarajući jedinstvenu radnu atmosferu koja odražava individualni stil i uku...

09.02.2024 Office

Saveti za stilizovan radni prostor bez velikih troškova

Da biste ostali motivisani i omogućili efikasan tok posla, neophodno je imati kancelarijski prostor koji je u isto vreme i elegantan i uverljiv.

06.02.2024 Office

Kućne kancelarije koje spajaju funkcionalnost i estetiku

Otkrijte kako moderni dizajn kućnih kancelarija uspešno objedinjuje ove dve važne komponente, stvarajući harmoničan ambijent koji podstiče radnu efikasnost i estetsko zadovoljstvo.

03.02.2024 Office

Plava boja je savršen izbor za zidove vaše kućne kancelarije, a evo i zašto

Plava boja je svestrana i podsticajna opcija za moderne kancelarije koja ne samo da lepo izgleda, već i obezbeđuje bolji fokus i jača kreativnost zaposlenih.

31.01.2024 Office

Provereni saveti za odabir savršenog tepiha za vašu kućnu kancelariju

Pažljiv odabir tepiha postaje važan korak ka stvaranju uravnoteženog i ugodnog radnog prostora unutar vašeg doma.

28.01.2024 Office

5 saveta za dizajn kućne kancelarije u modernom vintage stilu

Ovaj prostor nije samo radni kutak, već svojevrsna vremenska mašina koja nas vraća u doba kada su stvari imale poseban šarm i karakter.

25.01.2024 Office

Optimalna udobnost u najmanjem radnom prostoru

Bilo u dečijoj sobi, kao uobičajena radna stanica za sedenje ili kao stojeći sto, ovo je fleksibilno rešenje za bilo koju radnu visinu i nudi optimalnu udobnost u najmanjim prosto...

22.01.2024 Office

10 zanimljivih ideja za bolju organizaciju male kućne kancelarije

Kroz pažljiv izbor nameštaja, boja, svetlosti i organizacionih rešenja, možete stvoriti prostor koji ne samo da optimizuje radne performanse već i odiše estetskom harmonijom.

19.01.2024 Office

Fleksibilni kancelarijski prostori: radna mesta u kojima volimo da boravimo

Koncept dizajniranja fleksibilnih kancelarijskih prostora koji podržavaju inovacije, fokusirani rad i saradnju postaje sve traženiji na pragu nove godine