Savršene fotelje koje će naglasiti stil u vašem dnevnom boravku

Pri uređenju dnevnog boravka važnu ulogu u celoj priči igra nameštaj koji birate.

Pravilno napravljen izbor donosi vam nameštaj koji sam po sebi budi enterijer i skreće pažnju na vaš dobar ukus i stil koji se kroz prostor proteže. Fotelje u uglu sobe, su jedne od prvih stvari koje svako ko uđe u vaš dnevni boravak primećuje. Ako ste u potrazi za nekim stilskim primerkom koji će napraviti razliku u vašem dnevnom boravku, redovi koji slede bi vas mogli zanimati.

Nije reč dakle samo o običnoj fotelji, već o komadu nameštaja koja ima moć da pretvori jednoličan prizor u zaista izvanredan. Ako vam je potrebno nešto što će ispuniti vaš mali kutak za čitanje, akcentne fotelje su vaš savršen izbor. One između ostalog mogu da unesu teksturu u vaš dom ali i da ga ispune zanimljivim bojama. Takođe vrlo su pogodne kao dodatni prostor za sedenje u malom životnom prostoru, jer ne zauzimaju mnogo mesta.

Klasičan nameštaj je zlatni standard pri uređenju domova i on nikad ne izlazi iz mode. Privlačna mešavina ratana, drveta i mekog punjenja može biti dobitna kombinacija koja će odgovarati različitim stilovima uređenja. Čak i ako odlučite da ažurirate temu koja se provlači kroz vaš dnevni boravak, klasična fotelja će i dalje zasluženo imati u njemu svoje mesto.

Popularne ideje udobnih fotelja za dvoje fantastično su rešenje ako želite da kreirate mesto za užitak u dvoje. Manje od klasičnih dvoseda ali sasvim dovoljne za zaljubljeni par i romantično filmsko veče. S druge strane vaš izbor može da bude fotelja modernog dizajna sa tapacirungom od kepera. Nogare od masivnog drveta su one koje daju dozu rustike ovakvim komadima nameštaja, smeštajući ih negde između dva potpuno suprotna stila.

Takođe ako je vaš cilj dodatak luksuza vašem enterijeru savremeni modeli fotelja koje kombinuju esetsku privlačnost i udobnost na višem nivou su ono što bi vam moglo odgovarati. Zavirite u našu galeriju i otkrijte fantastični svet vrlo zanimljivih stilskih fotelja.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Foto: Etsy, Wayfair, Walmart

Povezane teme