Nameštaj za dvorište: potpuno uživanje na otvorenom

Ako zaista želite uživati u svom dvorištu ili terasi, neophodno je da ovaj prostor bude jednako udoban i stilizovan poput vašeg dnevnog boravka.

Pored toga što ćete posaditi cveće i postaviti odgovarajuću dvorišnu rasvetu, za potpunu opuštajuću atmosferu biće vam potreban i dobar i kvalitetan nameštaj. Danas postoji toliko mnogo mogućnosti za uređenje dvorišta, koje nisu previše skupe, a ni zahtevne, što znači da ćete moći mnogo više da pružite svom dvorištu od najobičnijh klupa ili plastičnih stolica.

Ako baš volite drvene klupe, onda svoju ljubav možete malo modernizovati, i odlučiti se za neki od modela drvenih ljuljaški. Iste su odličan praktični i dekorativni element svakog dvorišta.

Takođe, inspiraciju možete pronaći među novom Ethimo kolekcijom, koja je savršen balans između elegantnog i ležernog stila, a koja će više nego odlično odgovarati svakom otvorenom prostoru, ili zastakljenoj terasi.

Ako želite da u dvorištu, pored mesta za uživanje i ispijanje kafa, imate i prostor gde ćete moći da pripremate obroke i da ručate, onda je za vas pravi izbor Fast kolekcija. Zahvaljujući istoj vrlo je verovatno da će vaš prostor za ručavanje na otvorenom mnogo bolje izgledati nego enterijer bilo koje trpezarije.

Šta vam je potrebno za opremanje kuhinje na otvorenom, možete saznati OVDE.

Još mnogo inspirativnih primera za uređenje vašeg dvorišta pogledajte u galeriji.

S.B.

Photo: Idealhome.co.uk

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Nameštaj

Povezane teme