Savršeni roštilj za moderne gurmane

Ono što najviše radimo poslednjih dana je svakako boravak na otvorenom.

S toga priprema hrane za ukućane je aktivnost koju je većina nas prenela na otvoreno. Sa temperaturama koje se približavaju krajnjim granicama naše izdržljivosti, zaista je izazovno kuvanje u klasičnoj kuhinji u kući ili stanu. Takođe, većina restorana, kako onih u koje volite da odlazite porodično ili onih brze hrane, je minimalizovala način svog rada. Postavlja se pitanje, kako pripremati ukusna jela i ujedno uživati u tome?

Naš današnji predlog za vas je zgodan  roštilj za pripremu jela na otvorenom. Spark Grill je upravo ugledao svetlost dana i kao takav našao se na našoj listi za isprobati ovog leta. Roštilj na drva koji se aktivira u sekundi, nalik je na pećnicu i odlikuje se modernim dizajnom.

Ovaj fantastični roštilj je dostupan u četiri boje – mat crnoj, krem, boji žalfije i mornarsko plavoj. Koja god da je vaš izbor, dobijate površinu za pripremu hrane koja podržava širok temperaturni opseg, što znači da na njemu možete pripremati sve - od brusketa, pa do odrezaka i šnicli.

Da bi priprema hrane na otvorenom bila još lepše iskustvo, kompanija je kreirala i vlastite brikete koji omogućavaju lako i brzo potpaljivanje vatre. Naravno da sve bude na očekivanom nivou, postoji i odgovarajuća mobilna aplikacija koja vas obaveštava da je temperatura na roštilju spremna za sve što planirate da grilujete.

Ž.J.

Izvor: Urbandaddy

Povezane teme