Dekorišite svoju terasu u stilu plaže

Ako ste razmišljali kako biste ovog leta dok svi još uvek praktikujemo socijalnu distancu, ipak otišli na more, imamo jednu ideju za vas.

Možda vas nećemo odvesti do plaže, ali ćemu nju, njen miris, talase i boje dovesti na vaš trem! Bilo da imate manju ili veću terasu, prednji ili zadnji trem, sve što vam je zapravo potrebno je malo kreativnosti kako biste stvorili opuštajuće mesto na kom ćete provoditi vrele dane tokom ovog leta.

STIL I BOJE

Plaža je zapravo tema koju možete nadopuniti stilom koji preferirate. To može biti vintage, boho shabby chik, retro ili moderan, na vama je da odlučite. Kada su boje u pitanju, poželjno je obilje plavih i zelenih tonova. Takođe neizostavna je bela, kao i peskoviti dodiri. A ako ste raspoloženi za malo intenzivniju sliku svakako možete oplemeniti prostor tirkiznom, narandžastom i bojom korala.

NAMEŠTAJ I DEKOR

Kada je u pitanju tema vezana za plažu fokus je na udobnosti. Nameštaj treba da bude što udobniji i ležerniji. U zavisnosti od prostora kojim raspolažete, možete svakako uvrstiti u dekor i neke lepe tepihe svetlijih boja, zavese i jastuke.

Takođe fenjeri i podni lampioni su svakako poželjni. Ukoliko imate suvernire sa letovanja u obliku školjki, morskih zvezda ili možda daske za surf, svakako se pobrinite da svoje mesto pronađu na vašem tremu. Stara vesla, konopci i stilizovana sidra, mogu da stvore fantastičan utisak. Ne zaboravite na zelenilo, jer ono unosi osveženje u pristor.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme