Seoski šarm cvetne prolećne bašte u samo par koraka!

Seoski stil možda ne zvuči primamljivo kao onaj moderan ili urbani, ali svakako predstavlja jedan od najboljih mogućih izbora za dizajn vašeg otvorenog prostora.

Rustikalni šarm je u početku bio rezervisan isključivo za vikendice i vrtove koji su favorizovali izgled divljih, neukrotivih livada. Ali, polako i krajnje nenametljivo, ovaj klasičan stil se stopio sa takozvanim “farmhouse” stilom, koji je u poslednje vreme postao izuzetno cenjen baš zbog svoje jednostavnosti i udobnosti koja se može naći na svakom koraku.

A ovo su svakako kvaliteti koji dolaze do izražaja na početku još jednog godišnjeg doba. I to proleća koje nam po pravilu donosi more šarenih cvetova i nezaboravnih pejzaža koji ostavljaju bez daha. Bez obzira na to da li imate malo popločano dvorište ili prostranu baštu, jedno je sigurno: spoljne površine su zaista postale produžeci naših domova.

A dobra vest za sve ljubitelje seoskog stila je da je ovo estetika koja je stvorena sa ciljem da postoji u prirodnom okruženju naših baštenskih prostora. Ovaj izgled se lako može postići korišćenjem obnovljenog drveta, pruća i drugih rustičnih detalja.

A ako ste željni više saveta i detaljnih uputstava kako da ovaj stil implemenirate u svoj eksterijer već ovog proleća, u nastavku teksta donosimo vam savete stručnjaka koji vam u tome mogu pomoći.

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme