Novogodišnji svetleći ukrasi za opremanje praznične bašte

U ovim prazničnim danima, svi mi volimo da vidimo lepo ukrašena dvorišta koja blistaju punim sjajem...

Ukoliko za vas novogodišnji ukrasi nisu samo obične figure u dvorištu koje ćete držati do kraja praznika, ili nehajno raspoređene lampice na terasi ili tremu, onda ste došli na pravo mesto. Danas sa vama delimo neke zanimljive ideje koje vam mogu pomoći da u svom dvorištu napravite pravu malu zimsku bajku koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Novogodišnji svetleći ukrasi su fizički prikaz prazničnog duha i izvor stotina dragih trenutaka koje delimo sa porodicom i najbližim prijateljima. Bilo da se odlučite za neku jednostavnu varijantu kao što je crvena mašna na svakom prozoru, ili ste više za neku megalomansku opciju koja se može videti i iz svemira, dodavanje svetlećih ukrasa na otvorenom je prelep način da podelite duh Nove Godine i Božića sa svim ljudima u svojoj okolini. Moć spoljašnjih svetlećih ukrasa je zaista izuzetna, a koje ćete modele izabrati za svoju baštu – u potpunosti zavisi od vas! Ovo su neke od najpopularnijih ideja koje biste trebali da razmotrite:

Osvetljeni irvasi na otvorenom - su prelepa opcija za stvaranje vesele praznične scene u vašem dvorištu. Razigrano uredite porodicu gracioznih irvasa u nekom posebnom kutku dvorišta ili napunite sanke Deda Mraza poklonima. Ukrasi umotani vencima i vinovom lozom se osvetljavaju iznutra pomoću LED ili mini svetla koje će za tren oka vaš dom pretvoriti u elegantan prostor.

Novogodišnje jelke na otvorenom - klasične i izgrađene da traju. Od onih malenih pa sve do grandioznih komada, ove novogodišnje jelke su prilično popularne jer se mogu koristiti za oblaganje šetališta ili postati centralna tačka vašeg celog prazničnog prikaza na otvorenom!

Novogodišnje mini-lampice na otvorenom - dostupne u ogromnoj lepezi boja i stilova kako bi upotpunili bilo koju spoljašnju svetlosnu dekoraciju. Mogućnosti gde i kako ukrasiti spoljašnjost svog doma ovim malenim lampicama su zaista beskrajne. Neke popularne lokacije za ukrašavanje uključuju krovove, stubove, ograde, verande, šetališta, drveće, stepenice.

Novogodišnje maxi-lampice na otvorenom - najpopularnija i najbolja opcija za stvaranje savršenih linija i kontura duž krovova i vrhova. Ove svetiljke se mogu okačiti na oluke ili šindre pomoću specijalnih svetlosnih kopči dizajniranih za primenu na krovovima. Dobro funkcionišu u većini domova, posebno u manjim kućama i stanovima. Mogu se videti sa veće udaljenosti što ih čini idealnim izborom za visoke zgrade i veće svetlosne displeje.

Svetlosne ledenice - još jedan popularan model koji se koristi za oblaganje krova. Ove svetlosne ledenice izgledaće prelepo i ukoliko ih montirate na verandi ili ogradi stepeništa. Birajte između tradicionalnih prikaza ledenica sa više varijacija pada na jednoj žici, zavese ledenica sa padovima i realističnih kaskadnih svetala sa animacijama koje imitiraju led koji kaplje.

Novogodišnje svetleće kuglice - svetlosne kugle su ukrasi u obliku sfere prekriveni svetlima. Dolaze u nekoliko varijanti a često se prikazuju viseći sa grana drveća, na tremovima i na plafonskim aplikacijama, ali se mogu postaviti i na tlo kao deo većeg svetlosnog displeja.

Novogodišnja pahulja i svetla zvezda - imaju neverovatan niz dizajna i osvetljene su svetlom užeta, LED mini svetlima, LED trakama, pa čak i fleksibilnim neonskim svetlom. Svetla za pahuljice su dostupna u čvrstim belim ili plavim bojama, kao i u kombinacijama sa plavim i belim svetlima ili toplim i hladnim belim LED svetlima zajedno.

Novogodišnji venci i mašne - klasični praznični ukrasi za prozore, vrata, stubove i ograde. Izgledaju lepo sami ili upareni sa klasičnim crvenim mašnama. A kad smo već kod mašni, pomenimo i to da se one savršeno uklapaju sa božićnim zelenilom, i najčešće dolaze u klasičnoj crvenoj, srebrnoj i zlatnoj boji.

Novogodišnji i božićni svetlosni motivi - ovi veseli praznični modeli imaju postolje koje im omogućava da samostalno stoje u dvorištu - nisu potrebni dodatni alati ili površine za montažu. Samostojeći svetlosni ukrasi na otvorenom uključuju popularne simbole novogodišnjih praznika kao što su Deda Mraz, irvasi, vilenjaci i čarape, novogodišnje jelke i zvezde i još mnogo toga!

photo source: whferris.com

Povezane teme