Načini uređenja tremova na pragu letnje sezone

Sezona boravka na otvorenom je zvanično počela.

Sa dolaskom toplijih dana svako od nas želi da što je moguće više vremena provodi na svom tremu, terasi ili u dvorištu. Ako u svom posedu imate nešto od pomenutog, onda već sigurno razmišljate o uređenju datog prostora na otvorenom. Ovakvi spoljašnji prostori zapravo predstavljaju predivan način da proširite vaš dnevni boravak, uređujući ga sa stilom i podređujući ga svojim potrebama. Kako bismo vam olakšali postupak dekora datih otvorenih prostora sakupili smo na jednom mestu pregršt ideja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

MODERAN RUSTIČNI ŠARM

Dizajneri enterijera i eksterijera se sve više okreću ka trendu dekora u farmhouse stilu, unoseći rustične elemente u celu priču sa naglaskom na modernom šarmu. Trem ili popločano dvorište u ovom stilu predstavlja bezvremensku klasiku, koja predstavlja savršen kutak za uživanje na otvorenom.

UDOBNE MORSKE VIBRACIJE

Da li uopšte postoji neko ko ne voli da zamisli sebe na obali mora? Veliki broj dizajnera širom sveta upravo morsku temu rado prihvata kao svoju inspiraciju za kreiranje impresivnih dekoracija. Ako se odlučite da budete u toj priči, pruža vam se mogućnost da izvrsan morski šarm iskoristite za stvaranje vrlo udobnog prostora za boravak na otvorenom. Plavo-bele detalji i tkane kombinacije su neizostavni u ovom slučaju.

BOHO ŠIK STIL

Boho stil je onaj od kog se ne rastajemo ni sa dolaskom nove prolećne sezone. Sa svojom lakoćom mešanja sa drugim stilovima i zahvaljujući živopisnom osećaju koji stvara, boho stil može da oživi svaki prostor u kom je prisutan bilo da je na otvorenom ili u zatvorenom. Ratan, zelenilo i pleteni detalju su ono na koje bi trebalo u ovom slučaju da se fokusirate.

Ž.J.

Izvor: Decoist

 

Povezane teme