Moderno portabl ognjište koje ne stvara dim

Kada je napolju toplo, ali onda kada leto prođe i nastupe hladniji dani, sve što vam je u eksterijeru potrebno jeste jedno moderno i prelepo ognjište...

Moderno i portabl ognjište koje ne stvara dim poseduje transparentne stranice i omogućuje uživanje u predivnoj vatri i zagrevanje na otvorenom. FirePit predstavlja vrhunsko i prenosivo ognjište koje omogućuje kuvanje i prenošenje s vremena na vreme i po potrebi.

Sezona uživanja na otvorenom sada je u punom jeku, dok će u nekim delovima planete svakako ostati nešto duže, tako da svako ko želi predivno ognjište, spoljnu pica rernu i roštilj, nikako nije zakasnio sa svojim željama.

Međutim, ovaj model koji vidite u našoj galeriji definitivno nije sličan ničemu što smo do sada imali priliku da predstavimo, a ujedno će bez ikakve sumnje postati zvezda svakog dvorišta ili bilo kog drugog mesta gde ga postavite zbog svojih prenosivih opcija.

FirePit ognjište kompanije BioLite, predstavlja najbolji deo logorske vatre, a otarasio se svih njenih loših strana u portabl pakovanju koje vam ne omogućuje samo grilovanje na njemu, već i punjenje vaših uređaja.

Unutrašnji ventilator sa četiri brzine izduvava vazduh kroz 51 turbinu, stvarajući ultraefikasan gorionik koji proizvodi daleko manje dima od obične vatre. Ovaj model može da sagoreva drvo ili ugalj. Iz razloga što je njegova spoljašnjost uglavno transparentna, možete sedeti i jednostavno uživati u vatri koja gori unutra.

Ognjište deluje veoma privlačno, ali istovremeno, na njemu možete pripremati kobasice i pečurke, kao i sve ostalo što poželite. Težak svega 8,6 kilograma, sa sklopivim nogama, FirePit je veoma lagan za prenošenje. Lakonski dizajn osigurava dizajn savršen za bilo koji moderan prostor.

FirePit koristi drvo ili ugallj, veoma je efektivan u svakoj upotrebnoj varijanti, a ujedno, stvara daleko manje dima od klasičnih roštilja, ognjišta ili kamina. Mrežasti materijali omogućuju pogled u sve što se dešava unutar ovog predivnog portabl modela, koji kada više nije u upotrebi, možete sklopiti i bezbrižno odložiti na stranu do sledećeg puta.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme