Mediteranska odiseja – Ethimo ikone vrtova

Ethimo svet istražuje obale, upija svetlost i sakuplja dokaze.

Kolekcija koja je pred vama insirisana je pesničkim realizmom i bezvremenskim dizajnom. Ako ste u potrazi za idejama koje će vam pomoći da dizajnirate vaš vrt ili terasu sa stilom, na pravom ste mestu.

U tajnom vrtu Ethimo, prvo je postojala kolekcija božura, koja je bila nepresušna inspiracija za stvaranje izvanrednih vrtova. Ova ružičasta nit koja neguje maštu i fasciniranost lepotom, preneta je tokom dve generacije u botanički centar Moutan, koji je domaćin najveće i najređe svetske kolekcije božura na svetu, odnosno jedno-tematskog parka.

Ethimo je odabrao poseban način da proslavi svoju ljubav prema Mediteranu, godine koje je posvetio dizajnu i elegantnom nameštaju za otvorene prostore, dolaskom na Siciliju. Botanička bašta Univerziteta u Palermu je pravo blago. Kolekcija nameštaja Ethimo predstvalja izvanredan susret plemenitih materijala i prirodnih elemenata. Sofisticirana umetnost žive umetnosti koja uživa u slobodi. Duh kreativnosti lebdi unutar vazduha i pozdravlja prostranost.

Ako na ovakav način želite da doživite svoje okruženje, Ethimo kolecija je ono na šta biste trebali obratiti pažnju. Nameštaj koji se stapa sa okolinom i odražava težnju pojedinca za relaksacijom i uživanjem. Ethimo skicira konture savremenog pristupa mešajući svoj rad sa prirodnim pejzažem. Estetski kodovi ove kolekcije odaju počast harmoniji i blagostanju.

Istinska Mediteranska odiseja, u punom smislu te reči. Nameštaj koji će oplemeniti vašu baštu, terasu i dati vam inspiraciju za velika dela. Izvanredna rešenja za uređenje bašte koja su pred vama su nadahnuće između svetsloti i senke, koje vam je na dohvat ruke. Blisko, opipljivo i iznad svega posebno. Nameštaj veoma fine izrade, odjekuje u ritmu želje za životom u što prirodnijem okruženju.

Ž.J.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Moj vrt

Povezane teme