Komodo kamin savršene estetike

Komodo kamin za eksterijer, savršen je za grejanje otvorenih prostora sa stilom, čak i tokom zime…

Kao što znate, zima nam je i kalendarski stigla, a već duže vreme su naši enterijeri, a ponekad i eksterijeri, pod uticajem grejnih tela koja njihove ambijente čine daleko prijatnijim. Komodo kamin ili ognjište kompanije Paloform je tu, kako bi nam pomogao da svoj eksterijer zagrejemo na najbolji i najmoderniji način.

Komodo je interesantno ognjište, koje je više i duže od onih na koje smo inače navikli, a nudi nam nove i dinamične mogućnosti za postavljanje – on može biti dramatična particija koja će definisati prostor vašeg eksterijera, dok istovremeno može biti grandiozni centralni dekor pejzažnog uređenja. Takođe, možete iskoristiti više Komodo kamina u liniji, kako biste kreirali neverovatni zid vatre. Komodo je savremeno ognjište, dizajnirano zarad maksimalnog vizuelnog uticaja, koje se može koristiti u kućnom dvorištu, hotelskoj ili restoranskoj bašti.

Dostupan u dve dužine – dva metra i metar ipo – Komodo koristi gas, a u ponudi su tri obojena čelična dezena koja će se sa lakoćom uklopiti neprimetno u različita okruženja. Komercijalna navlaka vam pomaže da sačuvate svoje ognjište od svih vremenskih uslova onda kada ga ne koristite.

Dozvolite sebi da ove zimske sezone uživate na otvorenom, pokraj predivne, tople vatre Komodo ognjišta.

N.Đ.

Izvor Digs Digs

Povezane teme