KAMINI NA OTVORENOM

Baštenski kamini, bez obzira da li se nalaze pored bazena ili u nekom drugom okruženju, donose posebnu auru svakom vrtu...

Dizajn bašte je veoma važan kada govorimo o otvorenom prostoru. Kada govorimo o dizajnu bašta i dvorišta, spoljni kamin je jedan od elemenata koji je neizostavan. To je savršeno mesto za opuštanje gde se možete okupiti sa porodicom ili sa prijateljima!

Spoljni kamin je savršen za one koji vole da provode vreme napolju, čak i kada su temperature niske. On stvara vrlo posebnu, romantičnu atmosferu. Modernog dizajna, kamini za otvorene prostore danas dolaze u različitim dizajnima i nude brojne opcije. To može biti jednostavna rupa u zemlji sa šljunkom ili kamenom ivicom ili sofisticirani dizajn vajarskih kvaliteta. Oblici i materijali takođe variraju - kružni ili pravougaoni, iznad zemlje ili prizemni.

Kamini koji se instaliraju u bašti mogu biti od metala, betona, prirodnog kamena, a najveća prednost je ta, što ovaj dekorativni element zauzima relativno mali prostor i pogodni su i za male bašte.

Najveći efekat baštenskih kamina je kada se formira u kombinaciji sa vodom. Protivrečnost dva elementa - vatre i vode - i mogućnost da ih objedinite u spektakularnan dizajn izgleda veoma primamljivo. Ako imate bazen, potrudite se da vaš prostor ulepšate i modernim kaminom koji će vam omogućiti da stvorite nezaboravan baštenski dekor.

Možete biti sigurni da takva kombinacija postaje žarište vašeg vrta i predmet razgovora za sve vaše prijatelje i posetioce.

Pogledajte galeriju od 18 savremenih dizajnerskih ideja i saznajte koji je vaš omiljeni.

Povezane teme