Gril u koferu za apsolutni užitak na otvorenom

Provoditi vreme na otvorenom i pripremati hranu za one koje volite, suština je oko koje se trenutno okreće svet.

Ako celoj slici dodate jedan zgodni detalj u vidu nomadskog roštilja, dobijate neograničeno mnogo mogućnosti za užitak. Dok vas tipični roštilji vezuju za jedno mesto, sa novim portabl grilom u koferu, možete pripremu hrane na otvorenom primeniti gde god da poželite.

Na prvi pogled, ovaj roštilj izgleda kao klasična poslovna aktovka u kojoj se nalazi gomila papira i olovaka. Međutim, kada se otvori pojavljuje se čvrsta čeljust od metala spremna za vaše mesne odreske i specijalitete od povrća. Za tren oka imate na raspolaganju zgodan roštolj na drva koji možete koristiti u bašti, na terasi, u dvorištu ili na kampovanju.

Nomad Grills je naziv ovog vrhunskog artikla za ljubitelje roštiljskih specijaliteta. Prenosivi gril na drva savršen je za sve vas koji ovog leta planirate izlete u prirodi, druženja sa porodicom i prijateljima uz sočne i ukusne zalogaje. 

Napravljen od nerđajućih materijala od livenog aluminijuma, ovaj roštilj u koferu sadrži i klizače za kontrolu temperature, dok spoljna konstrukcija prilikom upotrebe ostaje iznenađujuće hladna, iako je unutrašnjost zagrejana do maksimuma. 

Ž.J.

Izvor: UrbanDaddy

Povezane teme