Do rustičnog izgleda bašte u samo 4 laka koraka!

Rustikalni ili rustični izgled bašte je postao poprilično popularan način dekoracije dvorišta odnosno vrtova u poslednje vreme...

A kako i ne bi, kada upravo rustikalna spoljašnja estetika stvara prijatnu, domaću atmosferu koja ne izgleda previše uštogljeno ili savršeno. Prirodno je lepo, a posebno dobro izgleda kada se ne trudite previše, zar ne? Zato, ako želite da svom spoljašnjem pejzažu date osveženje, ali takođe želite da se oseća toplo i privlačno, savetujemo vam da za temu dvorišta izaberete baš rustičnu!

Šarmantna je i mirna, ali sa malo stava i oštrine, taman toliko da garantuje savršenu pozadinu za stvaranje uspomena sa porodicom i dragim prijateljima. Rustikalni pejzaž sadrži elemente dizajna koji ne izgledaju potpuno novo ili najsavremenije. Umesto toga, ima više starinski osećaj i izlizani, istrošeni izgled, sa dosta karaktera.

Ovakvi ambijenti nisu neuredni i zapušteni, već dizajnirani tako da slave prirodnu lepotu sirovih elemenata i uključuju dekorativne akcente koji nas podsećaju na neka jednostavnija vremena. Kako učiniti da vaše dvorište i bašta izgledaju rustikalno, a da ne izgledaju kao napuštena seoska kuća?

Sledite ove principe dizajna da biste postigli taj izgled bez mnogo napora i ulaganja...

« 1 2 3 4 »

Povezane teme