DNA TEAK, je najtoplija GANDIABLASCO kolekcija

DNA, kolekcija nameštaja za eksterijere koju je dizajnirao Hoze A. Gandia-Blasko Kanales, je kolekcija koja najbolje oslikava suštinu GANDIABLASCO brenda. 

Ove godine dizajnu je dodata toplina i prirodna izdržljivost tikovine. DNA TEAK kolekcija je napravljena od drvenih letvica  tikovine, što je savršen kontrapunkt aluminijumskim profilima koji karakterišu celokupnu kolekciju. Inspirisana igrom svetlosti i senki koje se odnose na arhetipski prizor na prozorima Mediterana, kao i na radove orijentalnih arhitekata koji koriste drvene letvice i  stabljike bambusa.

Kestenjasti tonovi kombinuju se sa bojom od anodizirajućeg aluminijuma i sa svim ostalim tonovima koji su dostupni u kolekciji. DNA sada proširuje svoj potencijal za kreiranje elegantnih i karakterističnih spoljašnjih prostora za male terase i velike projekte.

Osnovana kao porodična firma 1941. godine, specijalizujući se za proizvodnju pokrivača, sredinom 80-ih  kompanija je otpočela sa proizvodnjom i tepiha. Od 2000. godine kompanija se fokusira isključivo na nameštaj namenjen za eksterijere.

Njihov ambiciozni posao i strategija je konsolidovana kroz brzu ekspanziju da bi postali svetski lider u dizajnerskom nameštaju za otvorene prostore. Kompanija je sada internacionalni brend koji poseduje prodavnice i salone širom sveta i sarauje sa mnogim svetskim dizajnerima.

N.V.T.

Foto Gandiablasco

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Moj vrt

Povezane teme