5 lakih načina da brzo poboljšate izgled svoje bašte

Iako bismo svi želeli smelo i lepo prednje dvorište prepuno rascvetanih ljiljana i božura, ponekad moramo da počnemo sa manjim zahtevima i naučimo se strpljenju...

Ali, to svakako ne znači da morate da se zadovoljite osrednjim izgledom svog vrta, naprotiv – postoji mnogo kreativnih načina da napravite zadivljujuću baštu, čak i ako radite sa malim prostorom ali i još manjim budžetom.

Spoljni prostori mogu povećati naše svakodnevno uživanje. Kada je lepo vreme, to je kao da imate dodatnu sobu, pa zašto je onda ne biste iskoristili maksimalno, i to bez obzira na veličinu? Čak i malo dvorište može biti odlično za baštovanstvo, zabavu i igru. Trik je u tome da iskoristite svaki centimetar svoje imovine i pronađete načine da prostori obavljaju dvostruku ulogu.

Izaberite nameštaj koji je multifunkcionalan i malih dimenzija. Neka vaše baštovanstvo bude fleksibilno tako što ćete uzgajati cveće, povrće i drveće u saksijama, i zapamtite da nijedno dvorište nije premalo za igru. Prenosivi delovi, kao što su stolice, stolovi, klupice i ležaljke na sklapanje, omogućavaju vam da ponesete zabavu gde god želite, kad god poželite.

U nastavku teksta pogledajte naše omiljene brzinske savete i trikove koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoje malo dvorište tokom cele godine...

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme