10 kreativnih načina da ukrasite svoju letnju terasu

Ne dozvolite da vas popločano dvorište koje je malo, bučno ili nema dovoljno privatnosti spreči da provodite više vremena na otvorenom ovog leta.

Uz naše ideje za ukrašavanje malih dvorišta, čak i najmanji prostor možete pretvoriti u primamljivo utočište za opuštanje ili zabavu. Počnite sa nameštajem - umesto da kupujete glomazan odgovarajući set, kupujte pojedinačne komade koji će se bolje uklopiti u vaš prostor i dati mu eklektičan, boemski osećaj.

Zavese i bujne, raskošne biljke u punom cvatu savršene su za dodavanje privatnosti na terasu ili balkon. Isto važi i ukoliko imate nešto veći prostor na raspolaganju. Takođe, obavezno instalirajte jeftino spoljno osvetljenje da bi vaš prostor bio upotrebljiv u bilo koje doba dana.

Nikad ne gubite iz vida da je leto najzabavnije, a samim tim i najopuštenije doba godine kada je uživanje apsolutni must-have, bar kada je dvorište u pitanju! U nastavku teksta pogledajte 10 brzinskih rešenja za maksimalno iskorišćenje eksterijera u letnjim mesecima.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme