Brend Rado se pridružuje Paris Design Week-u

Već četvrtu godinu za redom, švajcarska marka satova Rado, pridružuje se Paris Design Week-u, u cilju organizovanja Rado Star Prize 2015...

Pod vođstvom stručnog žirija, izabrana su dva pobednika internacionalne nagrade za dizajn. Takođe će i kreator biti nagrađen i njega će birati javnost, a zatim će uslediti onlajn glasanje između devet finalista. Ne zaboravite da glasate.

Uvek postoji neki izuzetak. Ove godine Rado Star Prize nagradio je ne jednog, već dva pobednika koji su bili izjednačeni, Jules Levasseura za Projet S i Aurelie Hoegy za njen Dancers projekat. Mladi dizajneri u usponu su izabrani između New Design Talents, koji će predstaviti njihov rad na now! le Off od 5-12 septembra.

Design Week flagship događaj će se održati, kao i svake godine na dokovima Cité de la Mode et du Design. Žiri koji će voditi Constance Guisset čine lovci na trendove Li Edelkoort, Christian Verdon (RADO), Stephane Simon (Le Lieu du Design), Quitterie Amiel (Intramuros), Jean-Marie Lemesle (Ecole Bleue) i Florence Thielland (Le Figaro).

Stručnjaci su izabrali devet finalista, čiji projekti su predstavljeni javnosti koja je pozvana da izabere svog favorita preko interneta. Talenat koji dobije najviše glasova će dobiti nagradu zajedno sa dva dobitnika nagrade žirija 10. septembra tokom zvaničnog now! le Off događaja. Nagrada, zajedno sa profesionalnim priznanjem uključuje vredan sat renomiranog švajcarskog proizvođača satova. Onlajn kancelarija se zatvara 9. septembra. Pripremite vaše stolove!

www.parisdesignweek.fr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.P.

Povezane teme