Mr. C Residences: luksuz koji morate osetiti svim svojim čulima

Zavirite u unutrašnjost luksuznog tripleksa Mr. C Residences sa pogledom na Burdž Kalifu...

Kompanija za razvoj nekretnina Alta Real Estate je najavila otkrivanje dugo očekivanog Mr. C Residences tripleksa. Smeštena u srcu živahne Džumerije u Dubaiju, zgrada pruža prekrasan pogled na obrise grada i trebalo bi da bude završena ovog decembra.

Porodica Cipriani, uglavnom poznata po svojim slavnim lancima restorana, prostorija za događaje i stambenih zgrada širom sveta, sada donosi prepoznatljivi Mr. C Residences u UAE na čelu sa četvrtom generacijom porodice Ignaziom Cipriani.

Da bi dovršili ogroman tripleks, Alta Real Estate su udružili snage sa svetski poznatim arhitektom Bernardom Fort Brešom i priznatim dizajnerom enterijera Villom Meierom kako bi oživeo svoju viziju. Inspirisan pustinjskim dinama i okeanskim talasima koji su sinonim za Dubai, Breša pronalazi sinergiju između spoljašnje zakrivljenosti zgrade i italijanske elegancije povezane sa brendom Mr. C.

 

Sa dva mala bazena na svojim terasama, kao i bazenom na uređenom krovu - koji nudi savršenu tačku na vidiku gradskog horizonta - ovaj dvospratni, potpuno opremljen penthouse sa šest spavaćih soba je oličenje luksuznog života. U unutrašnjosti se vidi hrastov pod u spavaćim i dnevnim sobama, dok prirodni kamen krasi podove i zidove kupatila.

Kao i zgodan privatni lift, dnevna soba dvostruke visine i potpuno opremljen prostor za zabavu dodatno poboljšavaju njegovu ekskluzivnost za potencijalne kupce — svaka soba i dizajnirani komad izrađeni su sa pažnjom posvećenom detaljima.

Dizajnirana sa pažnjom na detalje i izrađena do savršenstva, ova rezidencija je svedočanstvo posvećenosti pružanju neuporedivog kvaliteta i sofisticiranosti pronicljivoj klijenteli.

 

Povezane teme

17.02.2024 Lifestyle

Hotel Sintopia na Kritu: arhitektonska genijalnost u prelepom pejzažu

Ukorenjeno u filozofiji konceptualnog dizajna, renoviranje hotela Syntopia je imalo za cilj ne samo da redefiniše njegovu fizičku strukturu, već i da je transformiše u svetionik pr...

14.02.2024 Lifestyle

Spoj elegancije i divljine: jedinstveno odmaralište Jack's Camp u Bocvani

Ovo jedinstveno odmaralište predstavlja spoj elegancije i divljine, gde se svaki element pažljivo osmišljenog enterijera stapa s prirodnim okruženjem.

11.02.2024 Lifestyle

Faloria Mountain Spa Resort: nova dimenzija luksuza u srcu Dolomita

Faloria Mountain Spa Resort u Kortini d'Ampeco predstavlja vrhunac privatnosti, elegancije i luksuza

08.02.2024 Lifestyle

Plutajući +POOL bazen u Njujorku: oaza osveženja i inovativna filtracija vode

+POOL će ponuditi predah od letnje vrućine, dok će istovremeno raditi kao postrojenje za filtriranje vode koje će čistiti milion galona okolne rečne vode dnevno.

05.02.2024 Lifestyle

Hotel Nolinski Venezia: mesto gde su luksuz i istorija u savršenom skladu

Ovo remek-delo arhitekture iz 1929. godine, prožeto izuzetnom mešavinom secesije, stilske slobode i modernizma, pažljivo je restaurirano kako bi svojim gostima ponudilo samo vrhuns...

02.02.2024 Lifestyle

Restoran sa zadivljujućim pogledom na Burdž Kalifu

Sa prostranim otvorenim dvorištem sa zavidnim pogledom na Burdž Kalifu, restoran pruža toplu i privlačnu atmosferu koja je savršena za uživanje u odličnoj hrani sa prijateljima i p...

30.01.2024 Lifestyle

Otro Oaxaca: hotel koji poštuje tradiciju i promoviše održivost

Različiti elementi hotela, uključujući ciglu, crvenu zemlju iz dolina, uglačani cement, smolu, čelik, staklo, beton i reciklirano drvo, kombinuju se u cilju stvaranja jedinstvenog...

29.01.2024 Lifestyle

Terme Sveti Martin - savršeno mesto za odmor cele porodice

Svake zime tražimo načine kako da ostanemo vitalni, ojačamo naš imunitet i opustimo telo.

27.01.2024 Lifestyle

Kamion sa hranom pretvoren u očaravajući restoran od terakote, belog hrasta i maslina

Glavna karakteristika ovog restorana je prepoznatljiv blok od terakote i krovna paluba opkoljena maslinama neprimetno se stapaju sa lokalnom teksaškom atmosferom.

25.01.2024 Lifestyle

Zaljubite se ovog Dana zaljubljenih u Terme Sveti Martin - wellness resort stvoren za beg u dvoje

Najromantičniji dan u godini kuca nam na vrata i krajnje je vreme da krenete razmišljati kako da na poseban način ove godine iznenadite svoju voljenu osobu...

24.01.2024 Lifestyle

Sjoparken: spektakularno iskustvo odmora na najprirodniji način

Hotel Sjoparken je posvećen balansu, stvaranju nečega što je prirodno i jedinstveno, i što nudi spektakularno iskustvo na najprirodniji način.