Eklektični hotel na Petoj Aveniji stvoren da iznenadi čula svojih gostiju

Na jednoj od najdinamičnijih i najuzbudljivijih raskrsnica Njujorka, nalazi se pravo pravcato oličenje luksuza - novi hotel Fifth Avenue...

Otvaranje ovog nesvakidašnjeg hotela zakazano je za početak septembra 2022. godine, a ono što za sada znamo o njemu jeste da se radi o carstvu mašte koje je stvoreno da iznenadi sva čula svojih gostiju. Čak 153 sobe i apartmana nalik na dragulj obuhvataju dve jedinstveno kontrastne zgrade - srebrnu kulu od 24 sprata sa panoramskim pogledom na horizont, i istorijsku vilu koju je dizajnirala poznata arhitektonska firma McKim, Mead & White.

Besprekorni enterijeri oba ova dela su bili u rukama dizajnerskog studija Martina Brudzinskog pa ne čudi što su tako pažljivo osmišljeni do svakog, pa i najmanjeg detalja. Bilo da gosti odluče da večeraju u restoranu Signature, opuste se uz koktel u Portrait baru, u radnoj sobi ili na terasi, njihova čula će biti stimulisana kroz ovaj živi kaleidoskop neprestanog čuda.

Svaka soba izaziva drugačiji senzibilitet, sa prepoznatljivim paletama boja i eklektičnim kolekcijama umetnosti i nameštaja koji inspirišu intimni ambijent elegancije i šarma. Kula od 24 sprata nudi neverovatan panoramski pogled na Njujork, dok prostrani i sofisticirani Tover Suites zadržava rezidencijalni osećaj sa eklektičnom mešavinom nameštaja koja je jedinstvena za svaki apartman.

Sa svojim svetlucavim lusterima, uzvišenim drvećem i stolovima prepunim svežeg cveća i zlatnih lampi, balska sala ovog njujorškog hotela je jednostavno očaravajuća. Smeštena na trećem spratu Vile, petospratne italijanske renesansne palate, plesna sala nudi prekrasan pogled na Petu aveniju i može da primi čak 200 gostiju.

izvor: thefifthavenuehotel.com

Povezane teme