Vesela žuta kupatila koja će vam popraviti raspoloženje

Da li ste spremni da ovog leta sa osmehom na licu ušetate u svoje kupatilo?

I više je nego izvesno da će se to dogoditi, ako mu podarite neku živahnu boju, žutu na primer. Tako vedra, vesela i puna radosti u sebi, žuta boja vam donosi zrake Sunca i lepote leta na dlanu. Sve što treba da uradite jeste da joj se prepustite.

Žuta nam dolazi u tako mnogo nijansi, da je gotovo okrutno reći koja je najlepša. Sjajne i tople magične nijanse žute boje mogu da ispune vaše kupatilo prijatnošću i dobrim raspoloženjem. Ako ste zainteresovani da svoje kupatilo pretvorite u čarobnu žutu oazu, biće nam zadovoljstvo da vam pokažemo kako to da uradite.

ZAPOČNITE OD ZIDOVA

Farbanje zidnih površina ili postavka žutih pločica je svakako jedan od izbora koji vam se nudi.  Na zidovima, u bilo kojoj varijanti žuta boja otvara prostor, čini ga svežijim i prozračnijim. Po vašoj želji, to mogu biti svi zidovi u kupatilu ili samo jedan akcentni zid, prostor u tuš kabini ili oko lavaboa. Takođe, ako ste spremni za moderniju varijantu oplemenjenja kupatila, poslužite se zidnim tapetama sa žutim otiskom.

NAMEŠTAJ I DEKOR

Ako su žuti zidovi ipak previše za vas, i ako već imate podlogu koja vam se dopada, bilo da je neutralana ili u koloru, možete odabrati žuti nameštaj. Ormarići, lavabo, kada, police, pa čak i dekorativni elementi poput zavesa za tuš, saksija sa cvećem i rasvete u žutoj boji, mogu doprineti lepom osunčanom kupatilskom prostoru. Mornarsko plava se odlično slaže sa žutom bojom, s toga je ne izostavite pri dekoru.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme