Impresivni jesenji trendovi dekora kupatila

Postoji mnogo načina na koje možete prigrliti novu sezonu.

Jesen je kao stvorena za promene, kako po pitanju odeće koju nosite tako i u vezi načina na koji dekorišete svoj dom. Sve više smo zapravo u jesenjem periodu okrenuti unutrašnjosti svog doma. Različite sobe u stanu zahtevaju različit pristup, a do sada ste već sigurno stigli da vašoj dnevnoj sobi podarite lep dekor, oplemenite kuhinju i trpezariju jesenjim plodovima, a sada je vreme za kupatilo. Ako ste rešili da i njemu podarite malo jesenjeg šarma, ovo su trendovi koje bi mogli da vas inspirišu. A kada su boje u pitanju čini se da jesen sakuplja ono najbolje što nam je leto ponudilo. Živahne i smele tonove. Reklo bi se za svakog po nešto.

NARANDŽASTA KAO JESENJE OSVEŽENJE

Ako postoji boja koja najbolje predstavlja jesen, onda je to svakako narandžasta. S druge strane ovo je boja koja nije favorit većini ljudi kada je dekor u pitanju jer je s njom potrebno biti štedljiv. Međutim narandžasta boja u kupatilu može da donese prostoru preko potrebno osveženje u jesenjem periodu. Umesto smelih i poliranih nijasni, ove jeseni prednost dajte mat varijantama. Narandžastu boju možete da kombinujete sa bojama poput svetlo žute i smeđe.

BLAGI NANOSI ŽUTE BOJE

Žuta boja u kupatilu je bila trend i prošle godine, a ove nastavlja svoju vladavinu kako sve dublje gazimo kroz jesen. Baš poput narandžaste i u pogledu žute boje, mogli biste ovog puta da isprobate blage nanose matiranih žutih boja. Rustična kupatila kao i vrlo moderna izgledaće šik uz premaz žute boje ili detalje u žutom tonu poput pločica.

ISTRAŽITE MOGUĆNOSTI NIJANSI ZELENE BOJE

Zelena boja je ove godine više nego ikad prisutna u savremenim domovima. To je pre svega zbog situacije sa Korona virusom i želje da boravimo na otvorenom. Kupatila u zelenom tonu predstavljaju istinsku oazu mira i tišine, koja vam omogućava da na kraju dugog dana pronađete svoju zen fazu.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme