Tuš kabina koja pretvara kupatilo u wellness centar za tren oka

Acqua 5000 je najnovije čudo estetike i tehnologije koje od svakog kupatila može načiniti wellness centar za tren oka.

Stalna potraga za estetskom čistoćom u kombinaciji sa osnovnim kriterijumima inovativnosti, praktičnosti, pažnje prema detaljima i personalizaciji, pronalalaze svoj najautentičniji izraz u tuš kabini Acqua 5000 New.

Proizvođač Duka ovim modelom zapravo reinterpretira svoju najobičniju tuš kabinu kako bi je transformisao u još elegantnije i efikasnije rešenje. Na taj način 5000 new postaje model sposoban da ispuni prostor zahvaljujući svojim čisto definisanim i jednostavnim linijama.

Ovaj transformisani oblik ujedno otkriva novi elegantni minimalizam, sposoban ne samo da poboljša prefinjenu liniju dizajna, već i da osigura svakodnevno blagostanje. Dolazi u dve verzije, sa zidnim profilima ili bez njih, čime ujedno redizajnira fleksibilnost kupatila dajući mu potpuno novu funkcionalnost.

Ovaj simpatični, a ipak tako moćan tuš će vam ne samo omogućiti da od svog kupatila napravite pravi mali wellness centar, već će vam na najbolji mogući način pokazati vezu između udobnosti, higijene, zdravlja i trajnosti.

A to, složićete se, nije ponuda koja se može odbiti.

Izvor: duka.it

Povezane teme