TONO je nov asortiman proizvoda za kupatilo

Britanska arhitektonska firma Foster and Partners u partnerstvu sa Porcelanosa brendom kreirala je TONO, asortiman proizvoda za kupatila koji se mogu koristiti u kućama, kancelarijama i drugim komercijalnim prostorima.

Kolekciju odlikuje jednostavan dizajn koji ističe kontrastnu paletu boja i materijala koji u potpunosti stvaraju minimalistički estetski ideal za moderna kupatila.

Kolekcija sadrži TONO Elements i TONO One - dva seta različitih komponenti za kupatila dizajnirane da se mogu kombinovati a dostupna su u neograničenoj završnoj obradi i materijalima.

TONO One koristi tri montažne jedinice - tuš, umivaonik i toalet (WC), dok TONO Elements nudi širok izbor, fleksibilnost i beskrajne kombinacije. Sadrži niz lavaboa, kada, toaleta, mesinganih detalja i nameštaja, dostupnih u raznim materijalima i završnim obradama.

Paleta materijala varira od javora, hrasta i oraha do mermera, keramike, drveta i KRION  čvrstih površina.

Kolekcija TONO rezultat je saradnje renomirane arhitektonske firme i proizvođača kupatilske opreme, tako da će zasigurno biti jedinstvena u pogledu dizajna, funkcionalnosti i efikasnosti.

N.V.T.

Izvor HomeCrux

Foto Porcelanosa/Foster & Partners

Povezane teme