Samostojeće kade u kojima se možete brčkati do mile volje

Samostojeća kada je kada ovalnog oblika, dovoljno duboka da u nju uronite celim svojim telom...

Sve popularniji, ovaj stil kade je luksuznija opcija u odnosu na standardnije izbore kade na tržištu. Sa povećanim prostorom, više ne morate da se plašite da će vam noge ili ruke biti izložene tokom kupanja, što u kombinaciji sa odličnim zadržavanjem toplote određenih materijala omogućava duže i prijatnije brčkanje.

Za početak, ovakva samostojeća kada je mnogo šira i dublja od standardne kade (zbog svog ovalnog dizajna) što je čini prilično velikom a samim tim i zahtevnom kada je u pitanju prostor za smeštaj. Dakle, ukoliko imate maleno kupatilo, klonite se ovakvog oblika.

Pored njene robusne veličine, ukupni široki dizajn takođe ograničava većinu mogućnosti da se na kadu pričvrsti tuš kao na mnoge druge modele. No, ukoliko ste rešeni da uronite u penušavu kupku i u kupatilu provedete mnogo više vremena u odmoru i relaksaciji, onda znajte da ovakva kada ima dovoljno dubok kapacitet vode da u potpunosti zadovolji sve vaše potrebe.

Činjenica je da je samostojeća ovalna kada estetski jako privlačna. Zapravo, ona se danas smatra luksuznim fokusnim komadom koji kupatilu pruža osećaj udobnosti i mira. Osim što nudi udoban dizajn, na tržištu je danas širok spektar različitih oblika, boja i materijala koje u potpunosti možete prilagoditi svom stilu kupatila. Primera radi, možete poboljšati rustičnu estetiku odabirom kade od kamene smole ili emajliranog livenog gvožđa, ili naglasiti svoj stil seoskog šika ili industrijski motiv odabirom kade od nerđajućeg čelika.

Emajlirano liveno gvožđe je najpopularniji izbor zbog svoje odlične izdržljivosti kao i površine koja se lako čisti i sjajnog zadržavanja toplote, iako nosi negativnu reputaciju zbog svoje prilične težine. Akril je, sa druge strane, prilično fleksibilan i dolazi u mnogo različitih oblika i dizajna koji odgovaraju vašoj mašti. Nedostatak ovoga je što akrilne kade nemaju tako odlično zadržavanje toplote, a ni izdržljivost u poređenju sa livenim gvožđem ili kamenom smolom.

Povezane teme