Pretvorite svoje kupatilo u luksuzni Spa centar

Naporan rad, brojne obaveze i često veoma malo vremena za odmor mogu biti vrlo stresni za pojedinca.

Nedostatak vremena za druženje sa ljudima koje volimo, trenuci relaksacije i preko potrebnog opuštanja, dovode do toga da makar u mislima bežimo na neka lepša mesta. Svakako da je pojedincu mnogo lakše da se izbori sa svakodnevnim izazovima kada ima prostor u kući koji odgovara njegovim potrebama.

Kada je luksuz u pitanju, ništa ne može da nadmaši kupatilo inspirisano Spa tematikom. Odmor za dušu i telo, i savršen beg od užurbanosti savremenog života. Pa zašto ne biste svoje kupatilo onda pretvorili u luksuzni SPA centar?

Nije potrebno da renovirate celokupno kupatilo, ali nekoliko ključnih promena mogu napraviti veliku razliku. Razmislite na koji način se opuštate u Spa centru, pa primenite iskustvo na vaše kupatilo. Naš predlog je tuš sa širokom glavom, koji imitira kišu. Nežne kapi, učiniće da zaboravite na sve probleme koji vas okružuju i jednostavno uživate u trenutku. 

Tu je svakako stvaranje opuštajućeg ambijenta, pri tom mislimo na mirišljave sveće. Ako ne želite klasično osvetljenje koje može biti prejako, svetlost sveća je sasvim dovoljna da učini vaše kupatilo približnijim Spa centru. Takođe latice suvog cveća koje možete odložiti u malim korpicama negde u vašoj neposrednoj blizini, svojim nežnim mirisom ispuniće prostor neodoljivim aromama.

Ako ste pak više osoba koja uživa u kupkama, pravi je trenutak da sebi pričinite to zadovoljstvo. Ako ste spremni da odete korak dalje, naš predlog vam je kada odvojena od zida kupatila, dakle samostojeća, nešto dublja nego klasične kade. Njihova pozicija u kupatilu i dubina omogućiće vam da zaista uživate, okruženi mirisima po svom ukusu. Mirišljave soli za kupanje, citrusne arome ili latice cveća, probudiće novu energiju u vama.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme