Predivna mirna kupatila u neutralnom stilu

Ne postoji ništa što u sebi više nosi lepotu bezvremenskog šarma od neutralne palete boja.

Neutralni prostori nikad u vama neće izazvati lavinu burnih osećanja, a budući da su uvek u trendu, možete ih iskoristiti za kreiranje bilo kod stila. Neutralna paleta boja može vam poslužiti kao prazno platno za isticanje detalja koji vam se dopadaju, a upravo kupatilo u ovim tonovima je pravo mesto za vrhunski užitak i opuštanje. Nezavisno od stila koji preferirate, ako odaberete ovu šemu boja vaše kupatilo će postati vaša mala oaza mira. Osim toga ako je u pitanju vrlo malo kupatilo, kombinacija ovih svetlih tonova će vam omogućiti da ono deluje veće i prozračnije.

NAJBOLJE BOJE I STILOVI ZA STVARANJE NEUTRALNOG KUPATILA

Pod neutralnim tonovima podrazumevaju se beli, sivi, kao i svi krem, bež i svetlo žuti tonovi. Međutim ako želite malo slikovitije kupatilo možete iskoristiti i neke pastelne nijanse pri kreiranju jedinstvenog kupatila u neutralnom stilu. Osim toga ako volite drvo kao prisutan materijal u prostoru vašeg kupatila, bogato obojeno drvo tamne boje takođe može da pronađe svoje mesto u ovakvoj priči. Kada je reč o stilovima, možete odabrati bilo koji stil, koji vas privlači od vintage preko modernog pa sve do skandinavskog i modernog prikaza stila s polovine prošlog veka.

KAKO UČINITI NEUTRALNO KUPATILO INTERESANTNIJIM?

Jedini problem koji biste mogli imati sa neutralnim kupatilom je taj što vam se ono može učiniti vremenom pomalo dosadnim. Međutim to je vrlo jednostavno za popravku jer postoji mnogo načina za dodavanje interesa neutralnom kupatilu. To možete učiniti uz pomoć drvenih greda na plafonu, sa pločicama različitih oblika poput šestougaonih, ili zahvaljujući stilskoj kadi. Drveni dodaci poput klupa kraj kade, polica, pletenih korpi i metalnih elemenata mogu zaista probuditi jedno usnulo neutralno kupatilo. Ako želite da odete korak dalje potražite lavabo od kamena, mermerne pločice u tuš kabini ili betonske površine na zidu. Umetnička dela su svakako ideja sa kojom ne možete pograšiti, kao i teksil u vidu podnih prostirki i lepih peškira sa zanimljivim uzorkom.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme