Predivna kupatila u farmhouse stilu

Farmhouse stil se sve većim intenzitetom useljava u savremene domove.

Svoju popularnost stiče pre svega zbog topline koju daruje prostoru i domaćinskog osećaja koji u njega unosi. Farmhouse stil može biti prezentovan u vintage izdanju ili u sasvim modernom, u zavisnosti od toga šta vam se više dopada. Pregršt ideja za dizajniranje vam je na dohvat ruke, a mi danas pažnju usmeravamo na predivna kuptila u seosokom odnosnom farmhouse stilu.

BOJE I MATERIJALI

Sve prostorije u seosokim kućama su većinom u neutralnom tonu, pa tako i kupatilo. Svakako ako volite monohromatsku varijnatu ona može biti vaš pravac pri dekoru farmhouse kupatila. S druge strane u celu priču možete uvrstiti drvene grede za odvažan izgled, kao i drvene podove, pločice sa printom, kao i prefarbani drveni nameštaj koji prostoru daje starinski izgled. Kamen i cigla takođe mogu da budu deo priče o vašem farmhouse kupatilu, a možete ih koristiti mestimično ili njima ispuniti celo kupatilo.

UREĐENJE I DEKOR

U zavisnosti od toga da li želite više vintage ili više moderan farmhouse stil u kupatilu, možete odabrati elemente i nameštaj za uređenje kupatila koji odgovara ovim pravcima. Kade koje imaju nogre su one koje prostoru daruju više vintage izgled, dok moderniji prostori više pažnju posvećuju tuš kabinama. Kada je reč o detaljima, mesing i zlato su najpopularnije opcije i oni mogu biti korišćeni svuda – u vidu ručki na ormarićima, u obliku slavina, okvira ogledala i rasvete. Zelenilo je takođe nešto što ne biste trebali da preskočite kada uređujete vaše farmhouse kupatilo. Galerijski zidovi su uvek dobrodošli, kao i tople prostirke koje oplemenjuju prostor.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme