„Pariska“ kolekcija za kupatila Vivienne

Lakonski izgled kolekcije Vivienne oličava pariski stil enterijera prožet duhom slobode, gde praktičnost i funkcionalnost dolaze do izražaja.

Francuski brend Jacob Delafon predstavio je novu kolekciju za kupatila Vivienne koja odražava stilski koncept „industrijskog šika“. Oblici Vivienne kolekcije inspirisani su arhitekturom starih fabrika smeštenih u 19. okrugu Pariza i njihovim fasadama od strogih industrijskih materijala.

U dizajnu Vivienne nema mesta pretencioznosti i dekorativnim ekscesima, pogodnost i funkcionalnost dolaze do izražaja. Arhitektonske forme, bogatstvo tekstura i boja stvaraju atmosferu industrijskog šika u enterijeru.

Kolekcija je dobila ime u čast čuvene trgovačke galerije Vivienne, koja se nalazi u II arondismanu u Parizu. Neoklasicistička zgrada, koju je 1823. godine izgradio Žak-Fransoa Delano, i danas privlači građane i turiste, izazivajući divljenje. Danas se ovde održavaju razne revije, izložbe savremene umetnosti i drugi značajni društveni događaji. Ovde možete „udahnuti“ Pariz, osetiti puls grada i njegovu legendarnu atmosferu.

Komode sa blago udubljenim prednjim delom, upotpunjene su funkcionalnim keramičkim umivaonicima Vivienne. Duboka posuda sa širokim obodom omogućava vam da ovde postavite toaletne potrepštine za maksimalnu udobnost. Umivaonici su tankozidni, debljine 8 mm, dostupni u četiri veličine: 60, 80, 100 i 120 cm. Umivaonici se mogu ugraditi na radnu površinu ili se mogu koristiti samostalno bez nameštaja.

Vivienne nameštaj uključuje prostrane toaletne ormare i ormare sa stubovima, dostupne u četiri veličine - 60, 80, 100 i 120 cm. Širok spektar boja i završnih obrada omogućava vam da naglasite individualni karakter kupatila. Nameštaj dolazi u četiri završne obrade: beli hrast, sivi hrast, hrast duvan i hrast Arlington. Fasade su takođe dostupne u 22 nijanse laka sa sjajnom, satenskom ili mat površinom - postoji ukupno 66 vrsta završnih obrada.

Nameštaj za kupatila Vivienne upotpunjen je elegantnim hromiranim ili lakiranim ručkama. Na raspolaganju su 22 boje satenskog laka. Kolekcija uključuje i ogledala sa policom i ugrađenim osvetljenjem, a njihovi okviri su završeni u istim bojama kao i kutije za odlaganje. Efekat plutajućeg nameštaja pojačan je hromiranim ili lakiranim nogarama visokim 28 cm.

Stil kolekcije Vivienne kombinuje plemenite tradicije i moderni glamurozni šik, otvarajući nove mogućnosti za uređenje kupatila sa individualnim karakterom.

Povezane teme